NOKIKAVERIT

Hei naapuri, säästetäänkö yhdessä?

SUOMEN HELPOIN NUOHOUSPALVELU ON MYÖS SUOMEN EDULLISIN!

Suosittelemalla Nokikaveria naapurillesi, sinä ja naapurisi voitte molemmat saada 10€ alennuksen nuohouksestanne.

Nokikaverin naapurisuosittelu

ALENNUSKOODI

Kun tilaat nuohouksen, saat varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostiisi henkilökohtaisen alennuskoodin. Koodi on voimassa juuri varaamasi nuohouksen ajankohtaan asti.

JAA JA SÄÄSTÄ

Jaa koodi naapureillesi ja tutuillesi. Kun he tilaavat nuohouksen verkkosivuiltamme käyttämällä alennuskoodiasi, kaikki säästävät.

KOKO NAAPURUSTO HYÖTYY

Koodisi on lahja, joka jatkaa antamista – käytä sitä niin monta kertaa kuin haluat. Mitä enemmän käytät, sitä enemmän sinä ja naapurisi voitte säästää.

Kuinka paljon säästät?

Mikäli jaat alennuskoodisi kolmelle naapurille ja he kaikki tilaavat nuohouksen koodisi voimassaoloaikana, kaikki kolme naapuriasi säästävät 10 € / henkilö ja sinä säästät 30€. Lisäksi naapurisi saavat tilauksensa yhteydessä uudet alennuskoodit, joita he voivat jakaa eteenpäin ja säästää vielä lisää.

Naapurisuosittelun ehdot

Alennuksen saaminen

 • Asiakas saa 10€ alennuksen jokaisesta nuohoustilauksestaan, kun hän käyttää naapurilta saamaansa uniikkia koodia.
 • Naapurin koodia käyttänyt asiakas ja naapurina toiminut suosittelija saavat molemmat alennuksen.
 • Suosittelija saa lisäalennuksia omasta nuohouksestaan jokaisesta naapurin koodilla tehdystä tilauksesta.

Koodin käyttö

 • Koodi toimii ainoastaan nettivarauksen kautta tehtävissä tilauksissa.
 • Asiakkaan tulee tehdä tilaus ennen naapurin nuohoustyön suorittamista, jotta koodi on voimassa.
 • Naapurilta saadun koodin käyttö edellyttää tilauksen tekemistä ennen naapurin nuohoustyön suorittamista. Itse nuohoustyö voi toteutua myöhemmin, mutta tilaus on tehtävä ennen naapurin nuohoustyön suorittamista.

Koodin peruutus ja muutokset

 • Mikäli koodin käyttäjä peruuttaa tilauksensa, ei suosittelija ole enää oikeutettu alennukseen.
 • Nokikaveri Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin ja päättää alennusten toteutumisesta erikoistapauksissa.

Maksimialennus

 • Suosittelijan laskun loppusumma voi olla maksimissaan 0€, kun hän on saanut riittävästi alennuksia omasta nuohouksestaan naapurin koodilla tehtyjen tilausten perusteella.

Aikaikkuna alennusten syntymiselle

 • Alennukset aktivoituvat heti, kun tilaus on vahvistettu ja siirtyvät suosittelijan hintanäkymään. Suosittelijan koodi on voimassa aikavälillä alkaen tilauksesta päättyen suoritettuun nuohoukseen.

Ilmoitukset

 • Järjestelmä lähettää tekstiviestin suosittelijalle jokaisesta hänen koodillaan tehdystä tilauksesta.

Alue

 • Vaikka alennuksessa puhutaankin naapurisuosittelusta, toimii koodi kaikkialla Suomessa missä Nokikaveri Oy nuohoaa.

MIKSI NOKIKAVERI?

 • Olemme tiimi, joka välittää: Koulutamme ja työllistämme vuosittain lisää ammattilaisia, koska uskomme, että vastuullisuus ja asiakasystävällisyys tekevät alasta paremman.
 • Tiedot turvassa: Heitä hyvästit paperisotkulle – säilytämme nuohoustodistuksesi digitaalisesti ja lähetämme sinulle kopion suoraan sähköpostiisi.
 • Onnelliset nuohoojat = onnelliset kodit: Työntekijämme ovat sydämemme ydin, ja kun he voivat hyvin, se näkyy jokaisessa nuohotussa kodissa.

HELPPO VARATA

Meidän kanssamme, saat unohtaa puhelinjonot ja monimutkaiset varausjärjestelmät. Nokikaverin käyttöliittymä on suunniteltu niin, että muutamalla yksinkertaisella klikkauksella olet jo askeleen lähempänä turvallista ja huolehtivaa nuohousta. Olipa kyseessä kiireellinen tarve tai ennakoiva huolto, me takaamme, että löydät juuri sinulle sopivan ajan ilman turhaa stressiä.

TUTUT KASVOT

Luottamus syntyy tuttuuden kautta, ja me Nokikaverissa panostamme siihen, että sama ammattitaitoinen ja luotettava nuohooja palvelee sinua joka kerta. Tämä ei ainoastaan rakenna vahvaa luottamussuhdetta, vaan myös tekee palvelukokemuksesta henkilökohtaisemman ja miellyttävämmän. Meidän nuohoojamme tuntevat paitsi tulisijasi, myös sen, miten sinä haluat asioita hoidettavan, mikä tekee jokaisesta käynnistä sujuvaa ja tehokasta.

EI SITOUMUKSIA

Ymmärrämme, että elämä on täynnä yllätyksiä, ja sitoutumisen pitäisi olla valinta eikä pakko. Siksi tarjoamme palvelua, joka ei vaadi pitkäaikaisia sopimuksia tai sitoutumista. Voit käyttää Nokikaveria juuri silloin, kun tarvitset – olipa kyseessä sitten säännöllinen huolto tai satunnainen tarkistus. Meidän joustavuutemme mahdollistaa, että voit suunnitella nuohouksen elämäntilanteesi mukaan, antaen sinulle vapauden päättää, milloin palvelumme on tarpeen.

MUISTUTAMME SINUA

Elämän kiireiden keskellä on helppo unohtaa tärkeitä huoltojaikoja, kuten nuohouksen. Siksi otamme Nokikaverissa aktiivisen roolin muistuttajana, jotta sinun ei tarvitse pitää huolta siitä. Me pidämme kirjaa nuohoustarpeistasi ja lähetämme sinulle ystävällisiä muistutuksia, jotta tulisijasi pysyy turvallisena ja toimivana. Unohda siis muistilaput ja anna meidän huolehtia muistamisesta puolestasi.

KANTA-HÄME

Nuohoojat käytettävissäsi

Antti
Nuohousyksikön esihenkilö

Tampere

Jani
Nuohooja

Ylöjärvi

Jarno
Nuohooja

Tampere

Toni
Nuohooja

Tampere

Jan
Nuohooja

Valkeakoski

Juuso
Nuohooja

Tampere