NOKIKAVERIT

Nouhous Hämeenlinna

Luotettavaa nuohousta Hämeenlinnan alueella

Nuohouslaki muuttui vuonna 2019, jonka seurauksena pelastuslaitoksilla ei enää ole velvoitetta huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan. Tämä tarkoittaa vastuun siirtymistä asukkaille.

Nokikaverin missio on ottaa vastuu takaisin nuohoojille, jotta sinun ei tarvitse huolehtia nuohouksen järjestämisestä.

Tulipalon sattuessa vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja, mikäli kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ei ole nuohottu ajallaan. Me pidämme huolen siitä, että voit olla huolettomasti ja turvallisesti kotonasi, vuodesta toiseen.

NUOHOUS HÄMEENLINNA

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta nuohoojaa Hämeenlinnassa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Me tarjoamme parhaan mahdollisen palvelun pitääksemme kiinteistösi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle huolellisen ja kattavan nuohouspalvelun oli kyseessä sitten kotitalous tai yritys. Sinä voit keskittyä muihin asioihin, kun me huolehdimme nuohouksesta – ammattitaitoiset nuohoojamme saapuvat ajallaan ja hoitavat työnsä aina tunnollisesti ja siisteydestä huolehtien.

TÄSMÄLLISTÄ JA LUOTETTAVAA NUOHOUSPALVELUA

Olemme pirkanmaalainen asiantunteva nuohousyritys, jonka palvelut kattavat laajasti erilaiset kohteet myös Hämeenlinnan alueella. Oli kyseessä omakotitalo, kerrostalo, kesämökki tai yritys, huolehdimme nuohouksesta ammattitaitoisesti ja täsmällisesti. Toimimme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan siisteyttä noudattaen – nuohooja huolehtii, että jäljet siivotaan asianmukaisesti.

DIGITAALISET NUOHOUSTODISTUKSET

Tiedämme, että pelastusviranomaiset, vakuutusyhtiöt ja laki vaativat säännöllistä nuohousta. Nokikaveri auttaa sinua tässä velvollisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme modernin ratkaisun digitaalisten nuohoustodistusten kautta. Saat todistuksen suoraan sähköpostiisi nuohouksen jälkeen, mikä helpottaa dokumentin säilyttämistä ja mahdollistaa sen vaivattoman tarkastelun missä ja milloin tahansa.

AMMATTITAITOINEN JA ASIASLÄHTÖINEN NUOHOUS HÄMEENLINNASSA

Olemme paitsi ammattitaitoisia, myös hyvin sitoutuneita tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kunnia-asia ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi palvelun laadussa. Pidämme sinut ajan tasalla tilanteiden muuttuessa, jotta voit luottaa siihen, että kaikki on hoidettu asianmukaisesti.

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Olemme täällä sinua varten ja haluamme tarjota sinulle vain parasta. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa itselle sopiva aika helposti verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse – me huolehdimme lopusta. Nuohous ei ole vain ammattimme, se on intohimomme. Kiitos, kun valitset meidät nuohouspalveluillesi Hämeenlinnassa!

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu oli kyseessä sitten kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle, kun huomasimme, että lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin ei oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin sille ajatukelle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena on siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Kokonaisvaltaisen palvelun tarjotaksemme Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi myös niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.