NOKIKAVERIT

Nuohous Klaukkala

Klaukkalan osaavaa nuohouspalvelua

Nuohouslain muutos vuonna 2019 siirsi pelastuslaitosten velvoitteen nuohouspalvelujen järjestämisestä asukkaille. Koska säännöllinen nuohous on tärkeää niin kiinteistön turvallisuuden kuin vakuutusyhtiön korvausvelvollisuuden kannalta, Nokikaveri on päättänyt ottaa osan vastuusta harteilleen. Hyödyntämällä vuosittaista nuohouspalveluamme kiinteistösi pysyy turvallisena vuodesta toiseen.

NUOHOUS KLAUKKALA

Nokikaveri nuohoaa lupaustensa pohjalta aina siististi ja turvallisesti! Monipuolinen nuohouspalvelumme hoitaa kuntoon niin kotitalojen, kesämökkien kuin yritysten savupiiput – missä päin Klaukkalaa asutkin.

JOUSTAVA PALVELU

Me nuohoamme tarjoten joustavaa palvelua, jonka käyttäminen on sinulle vaivatonta ja nopeaa. Perustimme Nokikaverin tavoitteenamme uudistaa nuohousalaa, samalla säilyttäen hyväksi todetut käytännöt – lopputuloksena syntyi joustava ja asiakkaan tarpeisiin vastaava nuohouspalvelu.

DIGITAALINEN NUOHOUSTODISTUS PYSYY TALLESSA

Tärkeiden papereiden säilyttäminen digitaalisena on helpoin tapa pitää ne tallessa. Siksi Nokikaveri lähettää nuohouksesta todistuksen sinulle sähköisenä taaten sen kätevän säilytyksen ja tarkastelun.

LUPAUSTEN VEROINEN

Sinun tyytyväisyytesi on onnistumisemme mittari. Jokainen nuohouskohde on meille yhtä arvokas ja nuohoamme aina huolellisesti kohteen vaatimalla tavalla – teemme sen, mitä olemme luvanneet. Turvallisesti ja laadukkaasti suoritettu nuohous on etu niin sinulle kuin meille.

NUOHOUSPALVELU, JOKA VASTAA TARPEISIISI

Nokikaveri tarjoaa suurella sydämellä järjestettyä nouhouspalvelua. Meiltä saat helposti niin kertanuohouksen kuin vuosittaiset käynnit – varaa vain aikasi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Joustava palvelumme pyrkii vastaamaan tarpeisiisi, kerrasta toiseen.

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin ollut vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.