NOKIKAVERI

Ajankohtaista

Ajankohtaisia asioita

Mikä on ajankohtaista juuri nyt? Täältä löydät Nokikaverin artikkeleita, blogitekstejä ja tiedotteita. Päivitämme ajankohtaista-osiota jatkuvasti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tärkeimpiin kysymyksiin ja haasteisiin. Lue uusimmat artikkelit ja pysyt ajan tasalla nuohoukseen liittyvissä asioissa – ota myös seurantaan Nokikaverin Facebook, Instagram ja LinkedIn -sivut.

Ajankohtaista: Miten valmistautua nuohoojan vierailuun? Lue artikkeli ja lataa ilmainen muistilista.

4.7.2024

Ennen nuohousta:
Vinkit tulevaan nuohoukseen – Valmistaudu helposti!

Nuohoojan vierailu on tärkeä osa kodin turvallisuutta ja lämmitysjärjestelmän tehokkuutta. Jotta nuohous sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti, on tärkeää tehdä hieman valmisteluja etukäteen. Lue vinkit, joiden avulla varmistat onnistuneen nuohouksen.

20.6.2024

Energiatehokkuus:
Tiesitkö, että nuohous parantaa energiatehokkuutta?

Monille nuohous on vain yksi säännöllinen huoltotoimenpide muiden joukossa. Todellisuudessa sillä on kuitenkin merkittävä vaikutus energiatehokkuuteen. Puhdas hormi varmistaa polttoaineen tehokkaan palamisen ja parantaa sekä lämmitystehoa että energiatehokkuutta.

12.6.2024

Nuohoojan oppisopimuskoulutus: Käytännönläheinen polku nuohousalan ammattilaiseksi

Nuohoojan ammatti on monipuolinen ja vastuullinen tarjoten työtä, jossa pääsee auttamaan ihmisiä ja pitämään kodit paloturvallisina. Työ on hyvin itsenäistä ja jokainen nuohouskohde on erilainen. Siksi nuohoukseen liittyvät taidot opitaankin parhaiten käytännön työssä.