NOKIKAVERI

Nuohous Savitaipale

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Kokeneet nuohoojat Savitaipaleella

Nuohousala koki ison muutoksen nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Aiemmin säännöllisen nuohouksen toteutumisesta huolehti pelastuslaitos, mutta nykyään vastuu on asukkailla. Sen seurauksena perustettiin Nokikaveri, jonka tavoitteena on kehittää alan toimintaa nykyisen lainsäädännön pohjalta pitäen kiinni hyväksi todetuista toimintatavoista ja siirtää vastuu asukkailta nuohoojille.

Lopputuloksena syntyi siisti, laadukas ja asiakkaan tarpeisiin vastaava nuohouspalvelu, jonka avulla kiinteistösi turvallisuus säilyy jatkossakin.

NUOHOUS SAVITAIPALE

Kokenut nuohooja etsinnässä? Nokikaveri tarjoaa ammattitaitoista nuohouspalvelua niin kotien, kesämökkien kuin yrityskiinteistöjen tulisijoille Savitaipaleen alueella! Ammattilaistemme kanssa voit luottaa, että työ hoidetaan täsmällisesti toiveidesi mukaan.

KOKENUT JA OSAAVA PALVELU

Toimintamme perustuu kokeneeseen ja osaavaan palveluun, joka on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Työn laatu on meille kunnia-asia ja suoritamme nuohouksen aina laatukriteereitä seuraten palvellen sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

VUOSINUOHOUSPALVELUN TUOMAA HELPPOUTTA

Nuohouspalvelumme avulla sinun ei tarvitse muistaa, milloin seuraava nuohous pitäisi suorittaa, sillä me pidämme huolen, että olet asiasta ajan tasalla nuohouksen lähestyessä. Nokikaverin avulla kiinteistösi puhtaus ja turvallisuus on turvattu vuosi toisensa jälkeen.

HUOLELLISUUTTA NIIN NUOHOUKSEN KUIN IRTAIMISTON KANSSA

Meille tavaroistasi huolehtiminen on tärkeää. Haluamme, että nuohous on sinulle huoleton tapahtuma, jonka jälkeen voit palata siistiin asuntoon. Nuohouksissamme noudatetaan äärimmäistä varovaisuutta ja kaiken varalta meiltä löytyy myös irtaimistovakuutus. Älä siis huoli, vaikka et olisi paikalla nuohouksen aikana.

VALITSE OMIIN TARPEISIISI

Nokikaverin nuohouspalvelun tilaaminen on yksinkertaista – tarvitsit sitten kerta- tai vuosinuohouksen. Täytä tilauslomake helposti verkossa tai jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan. Hoitosopimustamme hyödyntämällä sinun ei tarvitse stressata nuohouksen muistamisesta, sillä me otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin toivomallasi yhteydenottotavalla ja sovimme kanssasi ajan vuosinuohousta varten.

NUOHOUS SAVITAIPALE

Nuohoojat alueellasi

Sami
Nuohooja

Nuohooja Tero Etelä-Karjalasta

Tero
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.