NOKIKAVERI

Nuohous Alavus

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Vaivatonta ja huolellista nuohousta Alavudella

Kiinteistönomistajilla on entistäkin enemmän vastuuta tulisijojen ja savuhormien turvallisuudesta vuoden 2019 nuohouslakiuudistuksen myötä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen asunnon omistajan tai haltijan on itse varmistettava lainmukainen nuohouksen suorittaminen.

Me Nokikaverilla haluamme helpottaa taakkaasi! Tarjoamme monipuolista nuohouspalvelua, joka pitää savupiiput ja tulisijat kunnossa ja varmistavat turvallisen asumisen vuodesta toiseen.

NUOHOUS ALAVUS

Etsitkö asiantuntevaa ja huolellista nuohoojaa Alavudelta? Nokikaveri on oikea valinta! Tarjoamme monipuoliset nuohouspalvelut niin kotitalouksille, kesämökeille kuin yrityksillekin. Pitkä kokemus alalta sekä vankka asiantuntemus takaavat, että savupiippusi on puhdas ja turvallinen.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS ON MEILLE YKKÖSASIA

Sinun tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Siksi kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Pidämme sinut ajan tasalla prosessin etenemisestä ja olemme helposti tavoitettavissa, mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

NUOHOUSTODISTUS DIGITAALISESTI

Nokikaverilla nuohoustodistuksen vastaanottaminen, säilyttäminen ja tarkastelu on tehty mahdollisimman helpoksi! Saat nuohoustodistuksen digitaalisessa muodossa nuohouksen jälkeen. Voit tallentaa sen turvallisesti omalle tietokoneellesi tai älypuhelimeesi ja hakea sen helposti tarvittaessa.

VAIVATONTA NUOHOUSTA

Arjen kiireessä vuosittaisen nuohouksen ajankohta voi helposti unohtua. Siksi tarjoamme hoitosopimuksen, joka pitää sinut ajan tasalla vuodesta toiseen. Saat ajoissa muistutuksen tekstiviestillä, jolloin voit varata ajan helposti vastaamalla viestiin tai olemalla meihin yhteydessä.

TOIMIVA NUOHOUSPROSESSI

Arvostatko sinäkin helppoutta ja vaivattomuutta arjessa? Me Nokikaverilla ymmärrämme tämän ja haluamme tehdä nuohouksesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tavoitteemme on keventää nuohoukseen liittyviä velvollisuuksiasi ja huolehtia koko prosessista puolestasi. Varaa aikaa helposti verkossa tai ota yhteyttä – me hoidamme kaiken muun.

NUOHOUS ALAVUS

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Aki Etelä-Pohjanmaalta

Aki
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.