NOKIKAVERI

Nuohous Ilmajoki

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Toteutamme nuohoustoiveesi Ilmajoella

Nuohouslaissa tapahtui suuri muutos vuonna 2019, kun vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille. Säännöllisen nuohouksen tärkeys ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, sillä vakuutus ei kata tulipalon aiheuttamia vahinkoja, jos nuohousta laiminlyödään.

Nokikaveri auttaa ottamalla vastuun tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta, helpottaen samalla asukkaiden taakkaa. Tuomme turvallisuutta kotiisi vuodesta toiseen.

NUOHOUS ILMAJOKI

Kuuleeko Ilmajoki? Nokikaverin asiantunteva ja luotettava nuohouspalvelu täällä! Koski tarpeesi sitten minkä tahansa rakennuksen savupiippua, osaavat nuohoojamme hoitavat homman täsmällisesti ja siististi. Kun kutsut Nokikaverin luoksesi, ei sinun tarvitse murehtia nuohouksesta. Tilaa nuohous omakotitaloon, kesämökille tai  taloyhtiöön – me hoidamme!

HUIPPULAADUKASTA PALVELUA SINULLE

Nokikaverille huippulaadukkaan palvelun tarjoaminen on kaiken toiminnan ytimessä. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja että kotisi on paloturvallinen.

DIGITAALINEN TODISTUS HELPOTTAA ARKEA

Nokikaveri tarjoaa sinulle sähköpostiin lähetettävän digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka säilyttäminen ja tarkastelu on kätevää niin kotona kuin tien päälläkin. Ei enää hukassa olevia papereita!

HOITOSOPIMUKSELLA NUOHOUS HELPOSTI JA HUOLETTOMASTI

Unohditko milloin savupiippusi nuohottiin viimeksi? Arjen kiireessä nuohousajankohta voi helposti unohtua. Nokikaverilla haluamme helpottaa elämääsi ja siksi tarjoamme hoitosopimuksen, joka pitää sinut ajan tasalla nuohoustarpeista.

KOTISI TURVALLISUUDEN YLLÄPITÄJÄ

Me Nokikaverilla uskomme, että nuohous on enemmän kuin pelkkä velvollisuus. Se on tärkeä osa kotisi turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Siksi haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua varmistamaan, että savupiippusi on aina puhdas ja toimiva. Varaa aika helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä!

NUOHOUS ILMAJOKI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Aki Etelä-Pohjanmaalta

Aki
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.