NOKIKAVERI

Nuohous Lappajärvi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Lappajärven laadukas ja luotettava nuohouspalvelu

Nuohouslakimuutos, jossa nuohouksen järjestämisvastuu siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille, astui voimaan 2019. Säännöllisen nuohouksen merkitys on kuitenkin edelleen yhtä tärkeää, sillä mahdollisen tulipalon syttyessä vakuutus ei korvaa aiheutuneita vahinkoja, jos nuohous on jätetty välistä.

Nokikaveri on valmiina auttamaan ja haluaa helpottaa sinua ottamalla vastuun tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta. Me lisäämme kotisi turvallisuutta vuodesta toiseen.

NUOHOUS LAPPAJÄRVI

Nuohouspalvelua etsimässä? Nokikaveri palvelee Lappajärvellä! Me huolehdimme savupiippusi säännöllisestä nuohouksesta turvallisuutta ja siisteyttä unohtamatta. Koski tarpeesi kotia, kesämökkiä tai taloyhtiötä, kokeneet nuohoojamme suorittavat nuohouksen ammattitaidolla. Kun varaat Nokikaverin luoksesi, voit luottaa, että homma hoituu.

VAIVATON JA KÄTEVÄ NUOHOUSPROSESSI

Nokikaverille ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun tarjoaminen on etusijalla. Meillä toiveesi otetaan huomioon ja nuohous toteutetaan niitä kunnioittaen. Pidämme huolta siisteydestä ja sujuvasta viestinnästä, sillä haluamme, että nuohousprosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton ja kätevä.

NUOHOUSTODISTUS, JOKA PYSYY TALLESSA

Digitaalisuus kunniaan, myös nuohoustodistuksen parissa! Nokikaverilta saat nuohouksen jälkeen sähköpostilla digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka säilyttäminen ja tarkastelu on kätevää paikasta riippumatta. 

HUOLELLISUUTTA MYÖS OMAISUUTESI SUHTEEN

Ymmärrämme, että nuohouksen aikana omaisuutesi tila voi huolettaa. Siksi työskentelemme aina huolellisesti ja erityistä varovaisuutta noudattaen. Lisäksi olemme hankkineet omaisuutesi suojaksi irtaimistovakuutuksen.

VÄHEMMÄN VASTUUTA SINULLE

Nokikaverin nuohouksen varaat helposti verkosta, soittamalla tai sähköpostilla – ja me hoidamme kaiken muun. Valitset kertanuohouksen tai vuosittaisen palvelun, Nokikaveri kantaa vastuun puolestasi. Nähdään savupiipulla!

NUOHOUS LAPPAJÄRVI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Aki Etelä-Pohjanmaalta

Aki
Nuohooja

Nuohooja Joel Keski-Pohjanmaalta

Joel
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.