NOKIKAVERI

Nuohous Puumala

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Osaavaa nuohousta Puumalassa

Nuohouslain muuttumisen johdosta vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä poistui pelastuslaitoksilta vuonna 2019. Nykyään kiinteistön savuhormien ja tulisijojen säännöllisen nuohouksen varmistaminen on asukkaan tehtävä ja mikäli nuohousta ei suoriteta ajallaan, ei vakuutus korvaa mahdollisia, esimerkiksi tulipalon aiheuttamia, vahinkoja.

Nokikaveri haluaa nuohousfirmana auttaa ja jakaa vastuun kanssasi – avullamme kotisi turvallisuus ja puhtaus on hyvissä käsissä.

NUOHOUS PUUMALA

Kaipaako kodin, mökin tai vaikka yrityksen savupiippu nuohousta? Me hoidamme tapauksen kuin tapauksen Puumalan alueella! Kun tilaat Nokikaverin nuohoamaan, voit vain rentoutua – nuohous suoritetaan joka kerta sovitusti ja huolellisesti.

TOIVEESI JA TARPEESI HUOMIOIDEN

Nuohouksemme perustuu asiakaslähtöiseen palveluun, jossa sinun toiveesi ja tarpeesi otetaan huomioon. Haluamme, että voit luottaa meihin ja siihen, että asiat hoidetaan aina sovitusti – mahdollisten muutosten keskellä pidämme sinut aina informoituna.

TODISTUS, JOKA PYSYY TALLESSA

Käytössämme oleva digitaalinen nuohoustodistus vähentää turhan paperin määrää ja on helppo säilyttää tallessa. Saat dokumentin sähköpostiisi nuohouksen jälkeen, mistä sen tarkastelu onnistuu aina tarvittaessa.

HUOLELLISUUTTA JA SIISTEYTTÄ

Nuohouksissamme noudatetaan tarkkaa siisteyttä ja hoidamme työmme aina omaisuuttasi varjellen. Nuohoojamme huolehtivat, että tila jää yhtä hyvään kuntoon kuin se oli ennen nuohousta. Kaiken varalta käytössämme on myös irtaimistovakuutus.

NUOHOUSTA SINUN EHDOILLASI

Osaava ja sinua varten suunniteltu nuohouspalvelu ei ole pelkästään kuvitelmaa – Nokikaverilla se on täysin totta. Varaat vain ajan helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä ja me huolehdimme lopusta. Nokikaveri nuohoaa sinua varten.

NUOHOUS PUUMALA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Juuso Etelä-Savosta

Juuso
Nuohooja

Nuohooja Sami Etelä-Karjalasta

Sami
Nuohooja

Nuohooja Tero Etelä-Karjalasta

Tero
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.