NOKIKAVERI

Nuohous Ristiina

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Ensiluokkaista nuohouspalvelua Ristiinassa

Vuonna 2019 nuohouslakiin tuli suuri muutos, kun pelastuslaitosten velvoite nuohouspalvelujen järjestämisestä poistettiin. Vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä näiden turvallisen käyttökunnon takaamisesta siirtyi asukkaiden huoleksi. Jos kiinteistössä syttyisi tulipalo eikä savuhormien ja tulisijojen nuohouksesta ajallaan olisi huolehdittu, ei tulipalosta seuranneita vahinkoja korvattaisi vakuutusyhtiön toimesta.

Mutta huoli pois, sillä Nokikaveri rientää avuksesi ja ottaa osan vastuusta harteilleen. Kun hyödynnät palveluamme, sinun ei tarvitse enää huolehtia vuosittaisesta nuohouksesta. Me muistamme sen puolestasi varmistaen, että voit olla kotonasi turvallisesti vuodesta toiseen.

NUOHOUS RISTIINA

Nokikaveri on mainio valinta, kun kaipaat nuohousta Ristiinassa! Siisti ja kattava nuohouspalvelumme hoitaa niin kotitalojen, kesämökkien kuin taloyhtiöidenkin savupiiput siististi kuntoon – toiveitasi kuunnellen.  

NUOHOUSTA, JOKA TUO HYVÄN MIELEN

Me nuohoamme ilolla ja täydellä sydämellä. Haluamme hoitaa työmme täsmällisesti tuoden kiinteistöihin turvallisuutta. Jokainen kohde on meille yhtä tärkeä emmekä koskaan hätiköi nuohousta tehdessämme. Hyvin tehty nuohous on hyödyksi sekä meille että sinulle.

TÄRKEÄT PAPERIT DIGITAALISINA

Olemme Nokikaverilla todenneet, että tärkeitä papereita on järkevintä säilyttää paikassa, jossa ne pysyvät tallessa. Digitaalinen nuohoustodistus on ratkaisumme kätevään säilytykseen ja sen vaivattomaan tarkasteluun. Todistus toimitetaan sinulle sähköisenä nuohouksen loputtua.

TYYTYVÄISYYTEESI ON PANOSTETTU

Tärkein tavoitteemme on sinun tyytyväisyytesi ja siksi olemme panostaneet mahdollisimman sujuvaan ja hyvään asiakaskokemukseen. Meidän kanssamme et joudu arvailemaan, sillä kerromme sinulle aina selkeästi kaiken tarpeellisen. Sinun ilosi on meidän ilomme.

KUN HALUAT ENEMMÄN

Nokikaveri tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista nuohouspalvelua, joka toteutetaan toiveidesi pohjalta. Meiltä tilaat helposti joko kertanuohouksen tai vuosittaiset käynnit. Varauksen voit tehdä helposti verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse vaikka heti – ja sen jälkeen kaikki on meidän vastuullamme.

NUOHOUS RISTIINA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Juuso Etelä-Savosta

Juuso
Nuohooja

Nuohooja Tero Etelä-Karjalasta

Tero
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.