NOKIKAVERI

Nuohous Hausjärvi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Laadukasta ja täsmällistä nuohousta Hausjärvellä

Vuoden 2019 nuohouslakiuudistuksen myötä kiinteistönomistajilla on nyt entistäkin enemmän vastuuta tulisijojen ja savuhormien turvallisuudesta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jokaisen asunnon omistajan tai haltijan on itse varmistettava nuohouksen säännöllinen suorittaminen.

Nokikaveri on täällä helpottamassa taakkaa! Tarjoamme kattavat nuohouspalvelut, jotka pitävät savupiiput ja tulisijat kunnossa ja varmistavat turvallisen asumisen.

NUOHOUS HAUSJÄRVI

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa nuohoojaa Hausjärveltä? Nokikaveri on oikea valinta! Tarjoamme kattavat nuohouspalvelut niin kotitalouksille, kesämökeille kuin yrityksillekin. Meillä on pitkä kokemus alalta ja vankka asiantuntemus, joten voit olla varma, että savupiippusi on puhdas ja turvallinen.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS ON MEILLE SYDÄMEN ASIA

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite. Siksi kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Pidämme sinut ajan tasalla prosessin etenemisestä ja olemme helposti tavoitettavissa, mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

NUOHOUSTODISTUS HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Nokikaverilla nuohoustodistuksen vastaanottaminen, säilyttäminen ja tarkastelu on tehty helpommaksi kuin koskaan! Lähetämme asiakkaillemme nuohoustodistuksen digitaalisessa muodossa. Voit tallentaa sen turvallisesti omalle tietokoneellesi tai älypuhelimeesi ja hakea sen helposti tarvittaessa.

NUOHOUS ILMAN STRESSIÄ

Me Nokikaverilla tiedämme, että arjen kiireessä nuohouksen ajankohdan seuraaminen voi helposti unohtua. Siksi tarjoamme hoitosopimuksen, joka pitää sinut ajan tasalla. Saat ajoissa muistutuksen tekstiviestillä, jolloin voit varata ajan helposti vastaamalla viestiin tai olemalla meihin yhteydessä.

TOIMIVA NUOHOUSPROSESSI

Arvostatko sinäkin helppoutta ja vaivattomuutta arjessa? Me Nokikaverilla ymmärrämme tämän ja haluamme tehdä nuohouksesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Tavoitteemme on keventää nuohoukseen liittyviä velvollisuuksiasi ja huolehtia koko prosessista puolestasi. Varaa aikaa helposti verkossa tai ota yhteyttä – me hoidamme kaiken muun.

NUOHOUS HAUSJÄRVI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Harri Kanta-Hämeestä

Harri
Nuohooja

Nuohooja Ari Kanta-Hämeestä

Ari
Nuohooja

Nuohooja Aleksi Kanta-Hämeestä

Aleksi
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.