NOKIKAVERI

Nuohous Ypäjä

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Luotettavaa nuohousta Ypäjän alueella

Nuohouslaki muuttui vuonna 2019, jonka seurauksena pelastuslaitoksilla ei enää ole velvoitetta huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan. Vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisen käyttökunnon varmistamisesta on siirtynyt asukkaiden harteille.

Mikäli tulipalo syttyy eikä kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ole nuohottu ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja. Me pidämme huolen siitä, että voit olla huolettomasti ja turvallisesti kotonasi, vuodesta toiseen.

NUOHOUS YPÄJÄ

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta nuohoojaa Ypäjältä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Me tarjoamme parasta mahdollista palvelua kiinteistösi hormien puhtaanapitoon. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle huolellista ja kattavaa nuohouspalvelua, oli kyseessä kotitalous, kesämökki tai taloyhtiö. Sinä voit keskittyä muihin asioihin, kun me huolehdimme nuohouksesta – ammattitaitoiset nuohoojamme saapuvat ajallaan ja hoitavat työnsä tunnollisesti siisteydestä huolehtien.

TÄSMÄLLINEN JA TURVALLINEN NUOHOOJA

Olemme pirkanmaalainen asiantunteva nuohousyritys, jonka palvelut kattavat laajasti erilaiset kohteet Ypäjän alueella. Oli kyseessä omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai yrityksen tulisija, me hoidamme nuohouksen ammattitaitoisesti ja täsmällisesti. Toimimme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan siisteyttä unohtamatta.

DIGITAALISET NUOHOUSTODISTUKSET

Tiedämme, että pelastusviranomaiset, vakuutusyhtiöt ja laki vaativat säännöllistä nuohousta – Nokikaveri auttaa sinua tässäkin velvollisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme modernin ratkaisun digitaalisten nuohoustodistusten kautta. Saat todistuksen suoraan sähköpostiisi nuohouksen jälkeen, mikä helpottaa dokumentin säilyttämistä ja mahdollistaa sen vaivattoman tarkastelun missä ja milloin tahansa.

ASIAKASLÄHTÖINEN AMMATTILAINEN

Olemme paitsi ammattitaitoisia myös hyvin sitoutuneita tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kunnia-asia ja tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi palvelun laadussa. Pidämme sinut ajan tasalla tilanteiden muuttuessa, jotta voit luottaa siihen, että kaikki hoidetaan asianmukaisesti.

SINUA VARTEN

Olemme Ypäjällä sinua varten ja haluamme tarjota sinulle vain parasta. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa itselle sopiva aika helposti verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse – me huolehdimme lopusta. Nuohous ei ole vain ammattimme, se on intohimomme. Kiitos, kun valitset meidät nuohouspalveluillesi Ypäjän alueella!

NUOHOUS YPÄJÄ

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Harri Kanta-Hämeestä

Harri
Nuohooja

Nuohooja Ari Kanta-Hämeestä

Ari
Nuohooja

Nuohooja Aleksi Kanta-Hämeestä

Aleksi
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.