NOKIKAVERI

Nuohous Petäjävesi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Petäjäveden monipuolinen nuohouspalvelu

Kun nuohouslakiin tehtiin iso muutos vuonna 2019, siirtyi pelastuslaitoksen velvoite alueensa nuohouspalvelujen järjestämisestä asukkaan tehtäväksi. Savupiippujen säännöllinen nuohous sekä niiden turvallisen käyttökunnon turvaaminen on tärkeää, sillä mikäli tulipalo syttyy eikä nuohousta ole tehty ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa vahinkoja.

Kun käännyt Nokikaverin puoleen, sinun ei tarvitse enää murehtia vuosittaisesta nuohouksesta, sillä me otamme siitä vastuun huolehtien kiinteistösi puhtaudesta ja turvallisuudesta.

NUOHOUS PETÄJÄVESI

Kaipaatko nuohousta omakotitaloon, mökille, taloyhtiöön tai yrityskiinteistöön? Nokikaverin ammattilaiset huolehtivat savupiippujen puhtaudesta ja turvallisuudesta koko Petäjäveden alueella. Taitavat nuohoojamme saapuvat aina täsmällisesti hoitaen työnsä huolellisesti ja siististi.

APUA MYÖS HAASTAVAMPIIN NUOHOUKSIIN

Oli mielessäsi kertanuohous tai vuosittainen palvelu, Nokikaveri suorittaa nuohouksen toiveidesi mukaan. Kinkkisemmätkään tapaukset eivät tuota meille ongelmia, sillä suuresta tiimistämme löytyy tarpeen mukaan osaajia myös haastaville keikoille. Nuohoojiemme rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus takaavat onnistuneen nuohouksen kerta toisensa jälkeen.

NÄPPÄRÄ NUOHOUSTODISTUS

Vakuutusyhtiö saattaa vaatia nuohoustodistusta joskus yllättäenkin, jolloin sen tulisi olla helposti saatavilla. Olemme halunneet Nokikaverilla helpottaa etsintätöitäsi, minkä vuoksi lähetämme kaikki nuohoustodistukset suoraan sähköpostiisi nuohouksen jälkeen. Näin todistus pysyy tallessa ja sen välittäminen eteenpäin kätevästi mahdollistuu.

SIISTEYSTAKUU

Koska nuohous saattaa joskus olla sotkuista hommaa, Nokikaverin nuohoojat huolehtivat jälkien siivoamisesta aina huolellisesti varmistaen, että kohde jää siistiin kuntoon nuohouksen päätyttyä. Sinun ei tarvitse murehtia tavaroistasi tai kiinteistösi kunnosta, sillä me takaamme puhtauden.

TURVALLISUUTTA VUODESTA TOISEEN

Nokikaverille asiakas on kaikista tärkein ja olemmekin panostaneet laadukkaan ja vaivattoman nuohouspalvelun tarjoamiseen! Varaa sopiva aika näppärästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse ja anna meidän hoitaa kaikki muu. Vuosittaisen nuohouspalvelumme avulla siirrät nuohousvastuun Nokikaverille varmistaen, että kiinteistösi turvallisuus säilyy vuodesta toiseen.

NUOHOUS PETÄJÄVESI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Jere Keski-Suomesta

Jere
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.