NOKIKAVERI

Nuohous Viitasaari

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Sujuvaa ja siistiä nuohousta Viitasaarella

Nuohouslain muututtua vuonna 2019 pelastuslaitoksen velvoite nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan poistui, minkä myötä tulisijojen ja savuhormien käyttökunnon varmistaminen sekä säännöllisestä nuohouksesta huolehtiminen siirtyi asukkaiden harteille.

Nokikaveri haluaa helpottaa taakkaasi kantaen osan vastuusta – meidän avullamme kiinteistösi savupiippujen turvallisuus on hoidossa vuodesta toiseen, kun sinun ei tarvitse itse huolehtia nuohouksen muistamisesta. 

NUOHOUS VIITASAARI

Nokikaveri on apunasi kaikissa nuohoukseen liittyvissä tarpeissa ympäri Viitasaarta! Meille huolellisen ja siistin nuohouspalvelun tarjoaminen on tärkeää niin kotien, kesämökkien kuin yrityksien savupiipuille. Kun jätät nuohouksen Nokikaverin käsiin, jää sinulle aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Ammattilaisemme hoitavat työnsä luotettavasti saapuen paikalle sovitusti.

ASIAKKAAT ENSIN

Meillä on sekä kokemusta että vahva halu tarjota sinulle huippulaatuista palvelua. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ykkösasia, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme. Pidämme sinut aina ajan tasalla tilanteiden muuttuessa, jotta voit luottaa asioiden hoituvan asianmukaisesti.

KÄTEVYYTTÄ SÄHKÖISESTI

Nuohouksesta näytöksi jäävän nuohoustodistuksen vastaanottaminen, säilyttäminen ja tarkastelu on Nokikaverilla tehty helpoksi. Lähetämme asiakkaillemme todistuksen digitaalisessa muodossa, jolloin sen löytäminen on helppoa tarvittaessa.

VÄHEMMÄN MUISTETTAVAA

Nokikaverin nuohouspalvelun avulla sinun ei tarvitse enää muistella, milloin on seuraavan nuohouskäynnin aika. Me huolehdimme, että saat ajoissa muistutuksen, jonka jälkeen voit valita itsellesi sopivan ajan helposti verkossa tai soittamalla. Nokikaveri tekee savupiipuistasi turvallisempia vuosi toisensa jälkeen.

NUOHOUSPROSESSI, JOKA TOIMII

Kaikki meistä arvostavat ajoittain helppoutta ja vaivattomuutta. Siksi Nokikaverin tavoitteena on keventää nuohoukseen liittyviä velvollisuuksia ja huolehtia koko prosessista puolestasi. Kun olet varannut ajan verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse, ei sinun tarvitse enää murehtia – me kannamme vastuun muusta.

NUOHOUS VIITASAARI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Jere Keski-Suomesta

Jere
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.