NOKIKAVERI

Nuohous Miehikkälä

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Sinulle suunniteltua nuohousta Miehikkälässä

Nuohouslaki uudistui vuonna 2019 ja siitä lähtien kiinteistöjen savuhormien ja tulisijojen säännöllisen nuohouksen varmistaminen on ollut asukkaan tehtävä.

Nokikaverin tavoitteena on helpottaa vastuutasi. Haluamme taata, ettei nuohouksen ajankohta pääse unohtumaan, sillä mikäli nuohousta ei suoriteta ajallaan, ei vakuutuksella ole korvausvelvollisuutta mahdollisista tulipalovahingoista. Meidän kanssamme kiinteistösi on turvallinen ja puhdas vuodesta toiseen.

NUOHOUS MIEHIKKÄLÄ

Nuohoustarve Miehikkälässä? Nokikaveri nuohoaa ammattitaidolla niin kotien, kesämökkien kuin yrityskiinteistöjen savupiiput. Suuresta tiimistämme löytyy kaikenlaisiin nuohouksiin osaava paikallinen tekijä, joka hoitaa työnsä täsmällisesti ja siististi.

SUJUVAA PALVELUA

Asiakaslähtöisyys on koko toimintamme kulmakivi. Meille sinun toiveesi ja tarpeesi ovat tärkeitä ja haluamme, että voit muistella nuohousta lämmöllä. Pidämme sinut aina ajan tasalla ilmoittaen kaikista muutoksista välittömästi, jotta voit luottaa palveluumme ja sen sujuvuuteen.

KÄTEVÄ SÄILYTYS, VAIVATON TARKASTELU

Me haluamme tehdä myös nuohoustodistuksen säilyttämisestä ja tarkastelusta vaivatonta. Lähetämme viranomaisten vaatiman nuohoustodistuksen sähköpostiisi heti nuohouksen jälkeen. Sähköinen dokumentti pysyy tallessa ja sen tarkastelu onnistuu missä ja milloin tahansa.

PAIKALLISUUS KUNNIAAN

Me haluamme olla aina sinua lähellä ja siksi Nokikaveri nuohoaa ympäri Suomen, myös Miehikkälässä. Paikalliset ja kokeneet nuohoojamme tuntevat asuinalueesi ja hoitavat nuohouksen toiveidesi pohjalta. Nuohoukset suoritetaan erityistä siisteyttä ja tarkkuutta noudattaen eikä työn laadusta tingitä koskaan.

HELPOTUSTA ARKEESI

Nokikaverin nuohouspalvelua käyttämällä sinun ei tarvitse haaveilla vaivattomasta ja luotettavasta nuohouksesta, sillä me teemme siitä totta. Kun olet varannut ajan helposti netistä, puhelimitse tai sähköpostilla, me otamme vastuullemme kaiken sen jälkeen. Nokikaverin nuohouspalvelu on suunniteltu arkesi helpottajaksi.

NUOHOUS MIEHIKKÄLÄ

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Sami Kymenlaaksosta

Sami
Nuohooja

Nuohooja Tero Etelä-Karjalasta

Tero
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.