NOKIKAVERI

Nuohous Virolahti

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Luotettavaa nuohousta Virolahden alueella

Nuohouspalvelujen järjestämisvelvollisuus poistui pelastuslaitoksilta vuonna 2019 nuohouslain uudistuksen myötä. Muutoksen jälkeen kiinteistöjen savuhormien ja tulisijojen säännöllisen nuohouksen varmistaminen on ollut asukkaan muistilistalla. Jos nuohousta ei tehdä ajallaan, ei vakuutuksella ole korvausvelvollisuutta mahdollisen tulipalon aiheuttamista vahingoista.

Nokikaverin tavoitteena on auttaa ja helpottaa vastuutasi – kanssamme kiinteistösi turvallisuus ja puhtaus on luotettavissa käsissä.

NUOHOUS VIROLAHTI

Tarvitsit nuohousta kotiin, mökille tai vaikka yrityksen savupiipulle, Nokikaverilta homma hoituu! Kun tilaat Nokikaverin Virolahden alueelle nuohoamaan, voit olla levollisin mielin – nuohous suoritetaan joka kerta huolellisesti ja turvallisesti.

SINUN EHDOILLASI

Nokikaverilla nuohous perustuu asiakaslähtöiseen palveluun, jossa sinun toiveesi ja tarpeesi huomioidaan. Haluamme, että voit luottaa meihin ja toimintaamme ja siksi pidämme sinut aina ajantasalla ilmoittaen kaikista muutoksista välittömästi.

TODISTUS, JOKA EI HUKU

Nuohouksen jälkeen sähköpostiisi saapuva digitaalinen nuohoustodistus vähentää turhan paperin määrää eikä huku muiden paperien sekaan. Kätevän dokumentin tarkastelu onnistuu missä ja milloin tahansa.

LAATUKRITEEREIDEN POHJALTA

Nuohouksissamme noudatetaan erityistä siisteyttä ja tarkkuutta ja nuohoojamme huolehtivat, että nuohouksen jälkeen jäljet siivotaan asianmukaisesti. Työn laatu on meille kunnia-asia ja suoritamme jokaisen nuohouksen tarkkojen laatukriteerien mukaisesti palvellen sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

LUOTETTAVA, TURVALLINEN JA SINULLE SUUNNITELTU

Luotettava, turvallinen ja sinulle suunniteltu nuohouspalvelu – Nokikaverilla se on täyttä totta. Varaa aika helposti netissä, puhelimitse tai sähköpostilla ja me otamme vastuullemme kaiken muun. Nokikaverin nuohouspalvelu on sinua varten.

NUOHOUS VIROLAHTI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Sami Kymenlaaksosta

Sami
Nuohooja

Nuohooja Tero Etelä-Karjalasta

Tero
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.