NOKIKAVERI

Nuohous Nokia

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Osaavaa nuohouspalvelua Nokialla

Nuohouslain muuttuessa vuonna 2019 pelastuslaitoksien vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan poistui ja se siirtyi asukkaiden harteille. Jos tulipalo syttyy eikä kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ole nuohottu ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja.

Nokikaverin tavoitteena on siirtää vastuu nuohoojille huolehtimalla tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisen käyttökunnon varmistamisesta. Me varmistamme, että kotonasi on turvallista vuodesta toiseen.

NUOHOUS NOKIA

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista nuohoojaa Nokian alueelta? Ei huolta, Nokikaveri tarjoaa asiantuntevaa nuohouspalvelua niin kotitalouksille, mökeille kuin taloyhtiöillekin. Kokenut nuohoojatiimimme takaa siistin ja toiveidesi mukaisen nuohouksen.

JOUSTAVA PALVELU

Me nuohoamme tarjoten joustavaa palvelua, jonka käyttäminen on sinulle vaivatonta ja nopeaa. Perustimme Nokikaverin tavoitteenamme uudistaa nuohousalaa, samalla säilyttäen hyväksi todetut käytännöt – lopputuloksena syntyi joustava ja asiakkaan tarpeisiin vastaava nuohouspalvelu.

DIGITAALINEN NUOHOUSTODISTUS PYSYY TALLESSA

Tärkeiden papereiden säilyttäminen digitaalisena on helpoin tapa pitää ne tallessa. Siksi Nokikaveri lähettää nuohouksesta todistuksen sinulle sähköisenä taaten sen kätevän säilytyksen ja tarkastelun.

LUPAUSTEN VEROINEN

Sinun tyytyväisyytesi on onnistumisemme mittari. Jokainen nuohouskohde on meille yhtä arvokas ja nuohoamme aina huolellisesti kohteen vaatimalla tavalla – teemme sen, mitä olemme luvanneet. Turvallisesti ja laadukkaasti suoritettu nuohous on etu niin sinulle kuin meille.

NUOHOUSPALVELU, JOKA VASTAA TARPEISIISI

Nokikaveri tarjoaa suurella sydämellä järjestettyä nuohouspalvelua. Meiltä saat helposti niin kertanuohouksen kuin vuosittaiset käynnit – varaa aikasi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Joustava palvelumme pyrkii vastaamaan tarpeisiisi, kerrasta toiseen.

NUOHOUS NOKIA

Nuohoojat alueellasi

Nuohousyksikön esihenkilö Antti Pirkanmaalta

Antti
Nuohousyksikön esihenkilö

Nuohooja Jarno Pirkanmaalta

Jarno
Nuohooja

Nuohooja Jani Pirkanmaalta

Jani
Nuohooja

Henri
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.