NOKIKAVERI

Nuohous Tampere

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Tampereella nuohous sujuu

Nuohouslain uudistuttua vuonna 2019 kiinteistön savuhormien ja tulisijojen säännöllinen nuohoaminen siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille. Koska säännöllisestä ja lainmukaisesta nuohouksesta huolehtiminen on tärkeää turvallisuuden ja mahdollisten tulipalokorvausten kannalta, on Nokikaveri päättänyt helpottaa vastuutasi.

Meidän kauttamme hoidat niin kerta- kuin vuosinuohouksen vaivattomasti ja varmistat, että asut kotonasi turvallisesti vuodesta toiseen.

NUOHOUS TAMPERE

Kun kaipaat nuohousta Tampereella, ota yhteyttä Nokikaveriin! Me nuohoamme turvallisesti ja täsmällisesti niin kodit, kesämökit kuin yritystenkin savuhormit ja tulisijat. Ammattilaistemme kokemuksella työ hoituu huolellisesti ja siististi sinun toiveitasi kuunnellen.

VAIVATON NUOHOUSPROSESSI

Nokikaveri on pirkanmaalainen nuohousyritys, jonka tavoitteena on tarjota helppoa ja mutkatonta nuohousta. Me saavumme paikalle aina sovitusti ja pidämme huolen, että koko prosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

NUOHOUSTODISTUS NYKYAIKAISESTI

Nokikaverilla eletään digiaikaa! Sähköisen nuohoustodistuksen avulla pidät dokumentin tallessa ja tarkastelet sitä halutessasi missä tahansa. Todistuksen saat sähköpostiisi nuohouksen jälkeen.

PUHTAAMPAA JA HUOLETTOMAMPAA ASUMISTA

Erinomainen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeitä arvoja Nokikaverille. Yritys perustettiin ajatuksella, että alan toimintaa pitäisi kehittää kuitenkin säilyttäen hyväksi todetut toimintatavat. Pyrkimyksemme on tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja huoletonta.

SYDÄN MUKANA

Myös ajan varaat meillä helposti joko netissä, puhelimitse tai sähköpostilla – ja sen jälkeen vastuu siirtyy meidän harteillemme. Nokikaverilla nuohous suoritetaan aina täydellä sydämellä alusta loppuun.

NUOHOUS TAMPERE

Nuohoojat alueellasi

Nuohousyksikön esihenkilö Antti Pirkanmaalta

Antti
Nuohousyksikön esihenkilö

Nuohooja Jani Pirkanmaalta

Jani
Nuohooja

Nuohooja Jarno Pirkanmaalta

Jarno
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.