NOKIKAVERI

Nuohous Valkeakoski

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Ensiluokkaista nuohouspalvelua Valkeakoskella

Nuohouslain muututtua vuonna 2019 vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi asukkaiden velvollisuudeksi. Kiinteistön savuhormien ja tulisijojen nuohoaminen ajallaan on tärkeää, sillä muuten vakuutusyhtiö ei korvaa mahdollisen tulipalon aiheuttamia vaurioita.

Nokikaveri haluaa helpottaa vastuutasi ja varmistaa, että kotonasi on turvallista vuodesta toiseen – me pidämme huolen tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisesta käyttökunnosta.

NUOHOUS VALKEAKOSKI

Tarvitsetko pätevää ja luotettavaa nuohoojaa Valkeakoskella? Nokikaveri on ratkaisusi! Meiltä saat tarkkaa nuohouspalvelua niin yksityisille kotitaloille, kesämökeille kuin yritysten savupiipuille. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat työn huolellisesti ja siististi, saapuen sovitusti. Nokikaverin kanssa nuohous hoituu vaivatta!

ENSILUOKKAISTA NUOHOUSPALVELUA

Olemme pirkanmaalainen nuohousyritys, joka keskittyy tarjoamaan ensiluokkaista nuohouspalvelua. Varmistamme, että nuohous suoritetaan huolellisesti ja moitteettomasti, ottaen aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

NUOHOUSTODISTUS ILMAN PAPERIKAAOSTA

Helpottaaksemme elämääsi tarjoamme sinulle sähköisen nuohoustodistuksen, joka mahdollistaa dokumentin helpon säilyttämisen ja tarkastelun milloin sitä tarvitsetkin. Todistus lähetetään sähköpostiisi nuohouksen suorittamisen jälkeen.

ERINOMAINEN ASIAKASKOKEMUS

Panostamme erinomaiseen palveluun ja asiakaskokemukseen. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään odotuksesi palvelumme laadun suhteen. Voit luottaa siihen, että Nokikaverin kanssa asiat sujuvat sovitusti.

HELPPOUTTA JA VAIVATTOMUUTTA

Nokikaverin kanssa asiat sujuvat vaivattomasti – olemme pyrkineet tekemään kaikesta mahdollisimman helppoa sinulle. Ajan voit varata kätevästi verkosta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia – kaikki muu on meidän vastuullamme. Nokikaverilla nuohousta tehdään aina täydellä sydämellä.

NUOHOUS VALKEAKOSKI

Nuohoojat alueellasi

Nuohousyksikön esihenkilö Antti Pirkanmaalta

Antti
Nuohousyksikön esihenkilö

Nuohooja Jarno Pirkanmaalta

Jarno
Nuohooja

Henri
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.