NOKIKAVERI

Nuohous Virrat

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Nokikaveri huolehtii nuohouksesta Virroilla

Säännöllisestä nuohouksesta huolehtiminen siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaiden harteille vuonna 2019 nuohouslain uudistuttua. Mikäli kiinteistössä syttyy tulipalo eikä nuohouksesta ole huolehdittu lain määrittelemissä rajoissa, eivät vahingot kuulu vakuutuksen piiriin.

Nokikaveri haluaa auttaa sinua muistamaan vuosittaisen nuohouksen ja varmistaa, että kiinteistösi tulisijat ja savuhormit nuohotaan säännöllisesti niiden turvallisen käyttökunnon varmistamiseksi. Nokikaveri tuo luotettavuutta ja huolettomuutta arkeesi.

NUOHOUS VIRRAT

Kaipaatko ammattitaitoista ja luotettavaa nuohoojaa Virroilla? Nokikaveri saapuu apuun! Tarjoamme täsmällistä nuohouspalvelua niin omakotitalojenkesämökkien kuin yrityksienkin savupiipuille. Kokeneet nuohoojamme hoitavat nuohouksen ammattitaidolla ja siististi saapuen sovittuna aikana. Nokikaverin kanssa sinulle jää aikaa keskittyä muihin asioihin kuin nuohoukseen!

VÄHEMMÄN HUOLTA, ENEMMÄN TURVALLISUUTTA

Me haluamme, että sinä voit elää vapautuneesti ja turvallisesti – ilman huolta savuhormien ja tulisijojen käyttökunnosta. Kokeneet nuohoojamme näkevät vaivaa ennen kaikkea toteuttaakseen luotettavan ja täsmällisen nuohouksen.

EI ENÄÄ KATOAVIA PAPEREITA

Käyttämämme sähköinen nuohoustodistus pelastaa sinut kateissa olevilta papereilta. Lähetämme dokumentin suoraan sähköpostiisi, josta sen tarkastelu onnistuu helposti silloin, kun sitä tarvitset.

SINÄ OLET KESKIÖSSÄ

Tiedämme, että onnistunut palvelu ja kokonaisvaltainen asiakaskokemus eivät synny itsestään – ja siksi panostamme näiden parantamiseen joka päivä. Nokikaverilla sinä olet toiminnan keskiössä ja haluamme kohdata yksilölliset tarpeesi ja toiveesi kerrasta toiseen.

ARKESI HELPOTTAJA

Yhteistyö kanssamme on suunniteltu sujuvaksi – ja arkesi helpottajaksi. Kun olet varannut ajan netistä, soittamalla tai sähköpostitse, me otamme kopin kaikesta muusta. Nokikaveri nuohoaa aina täydellä sydämellä.

NUOHOUS VIRRAT

Nuohoojat alueellasi

Kuvituskuva nuohoojasta

Antti
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.