NOKIKAVERI

Nuohous Pedersören kunta

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Nuohouspalvelut sinun tarpeisiisi Pedersören kunnan alueella

Vuonna 2019 nuohouslaki muuttui merkittävästi, kun vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille. Kiinteistön savuhormien ja tulisijojen säännöllinen nuohous on elintärkeää, sillä laiminlyönnistä seuraavat vahingot eivät kuulu vakuutuksen korvauspiiriin.

Nokikaveri haluaa kantaa vastuunsa ja helpottaa asukkaiden taakkaa huolehtimalla tulisijojen ja savuhormien asianmukaisesta hoidosta. Avullamme voit luottaa kotisi turvallisuuteen vuodesta toiseen.

NUOHOUS PEDERSÖREN KUNTA

Nuohooja etsinnässä Pedersören kunnan alueella? Bingo! Nokikaverin kokeneet nuohoojat hoitavat kuntoon kotien, mökkien ja yrityksien savupiiput. Kun valitset meidät nuohouspalveluillesi, ei sinun tarvitse kantaa huolta – työt hoidetaan kerrasta toiseen siististi toiveitasi kuunnellen.

TÄRKEINTÄ ON TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Nuohouksemme pohjaa täsmälliseen ja ammattitaitoiseen palveluun. Sitoudumme tarjoamaan erinomaisia asiakaskokemuksia ja haluamme ylittää odotuksesi palvelun laadun suhteen kerta toisensa jälkeen. Me hoidamme asiat aina sovitusti.

DIGITAALISUUS KUNNIAAN

Jotta et joudu paperikaaoksen valtaan, olemme päätyneet ottamaan käyttöön digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka katsominen onnistuu vaivattomasti silloin, kun sinulle sopii. Todistus saapuu sähköpostiisi nuohouksen jälkeen.

ARVOSTAMME IRTAIMISTOASI

Arvostamme omaisuuttasi ja huolehdimme siitä nuohouksen aikana. Käytössämme on myös irtaimistovakuutus, joten voit olla huoletta, vaikka olisit poissa nuohouksen aikana.

NUOHOUSTA SINUN EHDOILLASI

Vaivattomasti ja ammattitaitoisesti toteutettu nuohous ei ole vain haave – me teemme siitä totta. Nokikaverilla kaikki hoituu pyyntöjesi pohjalta sovitusti. Sinun ei tarvitse kuin varata aika helposti verkosta tai ottaa yhteyttä – sen jälkeen me otamme vastuun kaikesta muusta. Nuohoamisiin!

NUOHOUS PEDERSÖREN KUNTA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Joel Keski-Pohjanmaalta

Joel
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.