NOKIKAVERI

Nuohous Pietarsaari

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Pietarsaaressa nuohous sujuu

Vuoden 2019 jälkeen pelastuslaitoksilla ei ole enää ollut velvoitetta huolehtia alueensa nuohouspalveluista ja nuohoukset toteutuminen on siirtynyt kokonaan asukkaiden varaan.

Kiireisen arjen keskellä tulisijojen ja savuhormien asianmukainen kunnossapito saattaa kuitenkin unohtua ja siksi Nokikaveri saapuu apuun – haluamme kantaa osan vastuusta. Säännöllinen nuohous lisää turvallisuutta ja sen perusteella vakuutusyhtiö korvaa mahdollisen tulipalon aiheuttamat vahingot. Nokikaveri on huolehtimassa huolettomasta ja turvallisesta asumisesta, vuodesta toiseen.

NUOHOUS PIETARSAARI

Kaipaatko osaavaa nuohoojaa Pietarsaaressa? Olet oikeassa paikassa! Nokikaveri tarjoaa huippuluokan palvelua kiinteistösi savupiippujen kunnossapitoon. Olemme sitoutuneet tarkkaan ja täsmälliseen nuohouspalveluun, oli kyseessä kotitalo, kesämökki tai yritys. Keskity huoletta muihin asioihin, kun ammattitaitoiset nuohoojamme saapuvat sovitusti ja suorittavat työnsä tunnollisesti, pitäen samalla huolta siisteydestä.

TAVOITTEENA YLITTÄÄ ODOTUKSET

Tyytyväinen asiakas on meille lähtökohta ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi. Toimimme tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta ja pidämme sinut ajan tasalla tilanteiden muuttuessa, jotta voit luottaa siihen, että kaikki hoidetaan asianmukaisesti.

SÄHKÖINEN VERSIO NUOHOUSTODISTUKSESTA

Olemme tuoneet nuohoustodistukset nykyaikaan ja toimitamme ne aina sähköisesti. Digitaalisen ratkaisun myötä todistuksen säilyttäminen ja tarkastelu on helppoa päivästä toiseen. Saat todistuksen sähköpostiisi nuohouksen päätyttyä.

TAATTUA SIISTEYTTÄ

Huolehdimme nuohouksesta ammattitaitoisesti ja täsmällisesti, aina erityistä siisteyttä noudattaen. Suojaamme nuohottavan kohteen ja sen ympäristön huolellisesti – kaikki on yhtä siistiä kuin ennen nuohousta.

ENTISTÄKIN KÄTEVÄMPÄÄ NUOHOUSTA

Nokikaveri on vakinuohoojasi Pietarsaaressa. Meillä työskentelee alueellasi pitkään nuohonneita ammattilaisia, jotka tarjoavat nuohousta toiveidesi pohjalta. Varaa itsellesi sopiva aika vaikka heti verkosta, puhelimitse tai sähköpostitse – ja jätä loput meidän harteillemme, sillä haluamme tehdä nuohouksesta sinulle entistäkin kätevämpää.

NUOHOUS PIETARSAARI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Joel Keski-Pohjanmaalta

Joel
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.