NOKIKAVERI

Nuohous Heinävesi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Laadukasta ja vaivatonta nuohousta Heinävedellä

Vuonna 2019 nuohouslaki koki ison muutoksen, kun pelastuslaitosten vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä poistui ja velvollisuus siirtyi asukkaiden harteille. Nuohouksesta huolehtimisen tärkeys ei kuitenkaan ole muuttunut, sillä mikäli kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ei nuohota lain mukaisesti, ei vakuutusyhtiö korvaa mahdollisen tulipalon aiheuttamia vaurioita.

Nokikaveri haluaa ottaa vastuun tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta keventäen asukkaiden taakkaa. Meidän avullamme kotonasi on turvallista vuodesta toiseen.

NUOHOUS HEINÄVESI

Oletko nuohousta vailla Heinävedellä? Ei hätää, Nokikaveri tarjoaa ammattitaitoista nuohouspalvelua niin kotitalojen, kesämökkien kuin yrityksien tarpeisiin koko Heinäveden alueella! Ammattitaitoisten nuohoojiemme kanssa voit luottaa siihen, että työ hoidetaan siististi toiveidesi mukaan.

PALVELUA, JOKA JÄÄ MIELEEN

Toimintamme perustuu luotettavaan ja ammattitaitoiseen palveluun. Onnistuneen asiakaskokemuksen tarjoaminen on tärkein tavoitteemme ja uskomme, että kanssamme et tule pettymään palvelun laatuun.

VÄHEMMÄN PAPEREITA, ENEMMÄN KÄTEVYYTTÄ

Jotta et hukkuisi paperien sekaan, olemme lanseeranneet digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka saat sähköpostiisi heti nuohouksen päätyttyä. Kätevän todistuksen tarkastelu on helppoa missä tahansa, juuri silloin, kun sinulle sopii.

VAKUUTETTU IRTAIMISTO

Me kunnioitamme irtaimistoasi ja noudatamme nuohouksen aikana äärimmäistä varovaisuutta. Kaiken varalta olemme hankkineet irtaimistovakuutuksen nuohouksen ajan. Älä siis huoli, vaikka joutuisit olemaan muualla nuohouksen ajan.

VAIVATONTA NUOHOUSTA

Miltä kuulostaisi vaivaton ja toiveidesi pohjalta toteutettu nuohous? Meidän mielestämme hyvältä ja siksi kanssamme asiat hoituvat helposti ja sovitusti. Varaa aika kätevästi verkosta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia – kaikki muu on meidän käsissämme. Toivottavasti näemme pian!

NUOHOUS HEINÄVESI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Timo Pohjois-Karjalasta

Timo
Nuohooja

Nuohooja Ilkka Pohjois-Karjalasta

Ilkka
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.