NOKIKAVERI

Nuohous Liperi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Kokeneet nuohoojat palvelevat Liperissä

Kun nuohouslaki muuttui vuonna 2019, nuohouspalveluiden järjestämisvastuu siirtyi asukkaille. Hektisessä arjessa nuohouksesta huolehtiminen voi kuitenkin helposti unohtua ja siksi Nokikaveri on apunasi.

Nuohouspalvelumme avulla tulisijojen ja savuhormien asianmukainen kunnossapito tulee hoidettua ajallaan – palveluamme hyödyntämällä nautit turvallisesta asumisesta vuodesta toiseen.

NUOHOUS LIPERI

Liperissä nuohous sujuu! Nokikaveri on apunasi kaikenlaisten kohteiden kanssa oli sitten kyseessä omakotitalon nuohous, mökin nuohous tai taloyhtiön nuohous. Tavoitteenamme on tarjota vaivatonta ja luotettavaa nuohouspalvelua arkeasi helpottamaan.

VUODENAJASTA TOISEEN

Nuohoojiemme kattava ammattitaito takaa kiinteistösi puhtauden ja turvallisuuden vuodenajasta riippumatta. Haluamme tarjota sinulle nuohousta kustannustehokkaasti ja ekologisesti ja siksi suunnittelemme nuohoojien ajoreitit mahdollisimman järkevästi ja taloudellisesti. 

MONIPUOLISTA ASIANTUNTIJUUTTA

Nuohoojamme ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi myös niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tarjota sinulle kokonaisvaltaista palvelua, jonka laatuun voit olla tyytyväinen kerrasta toiseen. Varaa nuohous helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

TAATTUA SIISTEYTTÄ

Meille siisteys on tärkeä arvo ja siksi nuohoamme aina erityistä siisteyttä noudattaen. Suojaamme nuohottavan kohteen ja sen ympäristön huolellisesti, jotta kiinteistösi pysyy yhtä siistinä kuin ennen nuohousta.

KIINTEISTÖSI TURVALLISUUS KAIKKI KAIKESSA

Tehokkuus, nykyaikaisuus ja ympäristöystävällisyys ohjaavat toimintaamme. Meillä nuohoojat saavat keskittyä nuohoukseen ja hoitaa työnsä rauhassa kiinteistöjen turvallisuus edellä. Me haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.

NUOHOUS LIPERI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Timo Pohjois-Karjalasta

Timo
Nuohooja

Nuohooja Ilkka Pohjois-Karjalasta

Ilkka
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.