NOKIKAVERI

Nuohous Alavieska

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Täsmällistä nuohouspalvelua Alavieskan alueella

Nuohouslaki muuttui vuonna 2019, jonka myötä pelastuslaitoksilla ei enää ole velvoitetta huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan. Vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisen käyttökunnon varmistamisesta on siirtynyt asukkaiden harteille.

Nokikaverin missio on ottaa vastuu takaisin nuohoojille – haluamme helpottaa taakkaasi ja kantaa osan vastuusta. Jos tulipalo syttyy eikä kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ole nuohottu ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja. Me huolehdimme siitä, että voit olla huolettomasti ja turvallisesti kotonasi, vuodesta toiseen.

NUOHOUS ALAVIESKA

Etsinnässä luotettavaa ja siisti nuohooja Alavieskan alueelta? Nokikaveri on apunasi! Meille on tärkeää tarjota huolellista ja laajaa nuohouspalvelua niin kotitalon, kesämökin kuin yrityksenkin savupiipuille. Voit luottaa siihen, että hoidamme nuohouksen ammattitaidolla ja sinulle jää aikaa keskittyä muihin asioihin. Kokeneet nuohoojamme saapuvat sovittuna aikana suorittaen työnsä tarkasti ja siististi.

SIISTIÄ NUOHOUSPALVELUA SINUN TARPEISIISI

Me olemme pirkanmaalainen nuohousyritys, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua monipuolisesti Alavieskan alueella. Hoidamme nuohouksen ammattitaidolla erilaisissa kohteissa. Huolehdimme nuohouksesta tarkasti ja aina siististi asiakkaan tarpeiden ja toiveiden ohjatessa toimintaamme.

KÄTEVÄ JA HELPPO NUOHOUSTODISTUS

Koska pelastusviranomaiset, vakuutusyhtiöt ja laki edellyttävät säännöllistä nuohousta, Nokikaveri saapuu avuksesi. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisen ratkaisun digitaalisten nuohoustodistusten avulla – todistus lähetetään sähköpostiisi heti nuohouksen päätyttyä. Dokumentin säilyttäminen on helppoa ja sen vaivaton tarkastelun onnistuu missä ja milloin tahansa.

ERINOMAISTA PALVELUA JA AMMATTITAITOA

Olemme paitsi ammattitaitoisia myös vahvasti omistautuneita tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua. Koska asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, tavoitteenamme on aina ylittää odotuksesi palvelun laadussa. Pidämme sinut ajan tasalla tilanteiden muuttuessa, jotta voit luottaa siihen, että kaikki hoidetaan asianmukaisesti.

SINUA VARTEN

Olemme täällä sinua varten tarjoten sinulle vain parasta palvelua. Ota yhteyttä ja varaa aika helposti verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse – me huolehdimme lopusta. Nuohous on enemmän kuin ammattimme, se on intohimomme.

NUOHOUS ALAVIESKA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Tuomas Pohjois-Pohjanmaalta

Tuomas
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.