NOKIKAVERI

Nuohous Haapavesi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Nuohousta kaikkiin tarpeisiin Haapaveden alueella

Nuohousalalla tapahtui suuri muutos, kun pelastuslaitoksien velvoite nuohouspalvelujen järjestämisestä poistui vuonna 2019. Savupiippujen säännöllisen nuohouksen sekä niiden turvallisen käyttökunnon varmistamisen tärkeys ei kuitenkaan kadonnut mihinkään – vastuu vain vieritettiin asukkaiden harteille.

Kääntymällä Nokikaverin puoleen sinun ei tarvitse enää vaivata päätäsi vuosittaisen nuohouksen ajankohdalla, sillä me otamme siitä vastuun. Nokikaveri tuo elämääsi huolettomuutta ja turvallisuutta!

NUOHOUS HAAPAVESI

Jos etsit asiantuntevaa, luotettavaa ja siistiä nuohouspalvelua Haapavedellä, olet löytänyt etsimäsi. Nokikaverin nuohoojat suorittavat niin omakotitalon, mökin, taloyhtiön kuin yrityskiinteistön nuohouksen puhtaasti ja turvallisesti. Saavumme aina sovitusti ja teemme työmme tehokkaasti, mutta huolellisesti.

NUOHOUSTA TOIVEIDESI POHJALTA

Kaipasti yksittäistä nuohouskertaa tai säännöllistä nuohouspalvelua, voit luottaa Nokikaveriin. Oli tarpeesi minkälainen tahansa, voit lähestyä rohkeasti meitä – kokeneet nuohoojamme eivät hätkähdä vaativammistakaan kohteista. Nuohoojiemme vankka osaaminen ja intohimo työtä kohtaan varmistavat laadukkaan lopputuloksen joka kerta.

HELPPOUTTA DIGITAALISUUDESTA

Joskus vakuutusyhtiö saattaa pyytää nuohoustodistusta, jolloin dokumentin on oltava nopeasti saatavilla. Nokikaveri haluaa helpottaa elämääsi tässäkin suhteessa toimittamalla nuohoustodistuksen digitaalisena, jolloin turvallinen säilytys ja helppo eteenpäin lähetys onnistuvat helposti.

PERUSTEELLISTA HUOLELLISUUTTA

Nuohous voi olla toisinaan melko sotkuista, mutta Nokikaverin kanssa voit luottaa siihen, että nuohoojamme pitävät aina huolen jälkien perusteellisesta siivoamisesta. Takaamme, että kohde jää virheettömään kuntoon nuohouksen jälkeen – voit olla huoleti tavaroidesi ja kiinteistösi tilasta nuohouksen aikana ja sen päätyttyä.

ASIAKKAANA OLET AINA PRIORITEETTILISTAN KÄRJESSÄ

Asiakkaamme ovat Nokikaverilla aina ykkösprioriteetti, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista ja vaivatonta nuohouspalvelua juuri sinulle. Varaa kätevästi nuohousaika verkosta, soittamalla tai sähköpostitse, ja anna meidän huolehtia yksityiskohdista. Vuosittaisen nuohouspalvelumme avulla voit luottavaisin mielin siirtää nuohousvastuun meille, varmistaen kiinteistösi turvallisuuden vuodesta toiseen.

NUOHOUS HAAPAVESI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Hermanni Pohjois-Pohjanmaalta

Hermanni
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.