NOKIKAVERI

Nuohous Liminka

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Ammattitaitoista ja siistiä nuohousta Limingassa

Nuohouslain muuttuessa vuonna 2019 pelastuslaitoksien vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan poistui ja se siirtyi asukkaiden harteille. Jos tulipalo syttyy eikä kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ole nuohottu ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja.

Nokikaverin tavoitteena on siirtää vastuu nuohoojille huolehtimalla tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisen käyttökunnon varmistamisesta. Me varmistamme, että kotonasi on turvallista vuodesta toiseen.

NUOHOUS LIMINKA

Kaipaatko ammattitaitoista ja luotettavaa nuohoojaa Limingan alueella? Nokikaveri saapuu apuun! Tarjoamme täsmällistä nuohouspalvelua niin kotitalojen, kesämökkien kuin yrityksien savupiipuille. Kokeneet nuohoojamme hoitavat nuohouksen ammattitaidolla ja siististi saapuen sovittuna aikana. Nokikaverin kanssa sinulle jää aikaa keskittyä muihin asioihin kuin nuohoukseen!

SINUN TOIVEIDESI MUKAISTA NUOHOUSTA

Nokikaveri on pirkanmaalainen nuohousyritys, jolle korkealaatuisen palvelun tarjoaminen on ensisijaista. Huolehdimme nuohouksesta tarkasti ja aina siististi sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Ammattitaitoiset nuohoojamme nuohoavat erilaisissa kohteissa Limingan alueella.

KÄTEVÄ DIGITAALINEN NUOHOUSTODISTUS

Helpottaaksemme arkeasi tarjoamme sinulle digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka myötä dokumentin säilyttäminen onnistuu helposti ja tarkastelet sitä kätevästi missä ja milloin tahansa. Todistus lähetetään sähköpostiisi heti nuohouksen jälkeen.

TYYTYVÄISYYTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Olemme sitoutuneita erinomaisen palvelun ja asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Tyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme jatkuvasti ylittää odotuksesi palvelun laadun suhteen. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että asiat toimivat sovitusti.

HELPPOA JA VAIVATONTA 

Nokikaverin kanssa asiat hoituvat kätevästi ja olemme halunneet luoda prosessista sinulle mahdollisimman vaivattoman. Varaa aikasi helposti verkosta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia – kaikki sen jälkeen on meidän harteillamme. Nuohous on intohimomme ja teemme sitä täydellä sydämellä.

NUOHOUS LIMINKA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Hermanni Pohjois-Pohjanmaalta

Hermanni
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.