NOKIKAVERI

Nuohous Nivala

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Nivalassa Nokikaverin laadukasta nuohouspalvelua

Vuonna 2019 savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä nuohouksesta huolehtiminen siirrettiin pelastuslaitoksilta asukkaille nuohouslain uudistuttua. Mikäli nuohousta ei suoriteta ajallaan ja kiinteistössä roihahtaa tulipalo, ei vakuutusyhtiö korvaa vahinkoja.

Koska arkeen mahtuu yhtä sun toista, Nokikaveri haluaa helpottaa taakkaasi ja huolehtia, että kiinteistösi tulisijat ja savuhormit nuohotaan säännöllisesti niiden turvallisen käyttökunnon varmistamiseksi. Luotettavuutta ja huolettomuutta – sitä saat, kun valitset Nokikaverin.

NUOHOUS NIVALA

Kun etsit pätevää nuohoojaa Nivalasta, ota yhteyttä Nokikaveriin! Me tarjoamme laadukasta nuohouspalvelua kaikenlaisille kohteille – oli sitten kyseessä omakotitalo, mökki tai taloyhtiö. Ammattilaisemme suorittavat työn huolellisesti ja siististi sen vaativuudesta riippumatta. Nokikaverin kanssa nuohous sujuu kuin tanssi!

TOIVEIDESI POHJALTA

Olemme pirkanmaalainen korkealaatuista nuohousta tarjoava yritys, jolle huolettoman ja turvallisen elämisen takaaminen on ensisijaisen tärkeää. Näemme vaivaa onnistuneen palvelun ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi – meillä asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet otetaan huomioon.

NYKYAIKAINEN NUOHOUSTODISTUS

Käytössämme oleva sähköinen nuohoustodistus on ratkaisu helposti hukkuville tärkeille papereille. Dokumentti lähetetään nuohouksen jälkeen sähköpostiisi, josta tarkastelu onnistuu milloin sitä tarvitsetkin.

TURVATTUA NUOHOUSTA

Nuohoojamme panostavat siistin ja täsmällisen nuohouksen toteuttamiseen. Suojaamme tavarasi huolella ja jätämme kohteen aina yhtä siistiin kuntoon kuin se oli saapuessamme. Kaiken varalta olemme myös hankkineet irtaimistovakuutuksen.

SUUNNITELTU SINUA VARTEN

Yhteistyö Nokikaverin kanssa on vaivatonta ja sujuvaa – olemme suunnitelleet prosessin sinua varten. Voit varata ajan kätevästi netissä, soittamalla tai sähköpostitse – muusta huolehdimme me. Nokikaveri suorittaa nuohouksen aina täydellä sitoumuksella ja sydämellä.

NUOHOUS NIVALA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Tuomas Pohjois-Pohjanmaalta

Tuomas
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.