NOKIKAVERI

Nuohous Pyhäjärvi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Helppoa ja huoletonta nuohousta Pyhäjärvellä

Vuonna 2019 vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille, mutta säännöllisen nuohouksen tärkeys säilyi entisellään – jos asukas jättää nuohouksen välistä, turvallisuus heikkenee eikä vakuutus korvaa vahinkoja mahdollisen tulipalon syttyessä.

Kiireisessä arjessa nuohouksen muistaminen voi kuitenkin olla pelkkä taakka ja sen takia Nokikaveri huolehtii puolestasi kiinteistösi tulisijojen ja savuhormien nuohoamistarpeesta. Palveluitamme hyödyntämällä nautit turvallisesta asumisesta niin tänään kuin huomennakin.

NUOHOUS PYHÄJÄRVI

Nokikaveri tarjoaa Pyhäjärvellä erilaisille kohteille nuohousta turvallisesti ja luotettavasti. Tarvitsitpa nuohouksen omakotitaloon, mökille tai taloyhtiöön, me hoidamme. Palvelun tarkoituksena on kehittää alan toimintaa nykyisen lainsäädännön pohjalta samalla säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Nokikaveri nuohoaa huolellisesti ja siististi toiveitasi kuunnellen.

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua ja siksi Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Meidän missiomme on tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja huoletonta.

SÄHKÖISEN NUOHOUSTODISTUKSEN HELPPOUTTA

Kuulostavatko hukassa olevat paperit tutulta ongelmalta? Nokikaverin digitaalisen nuohoustodistuksen avulla voit unohtaa katoamistemput, sillä me toimitamme todistuksen suoraan sähköpostiisi nuohouksen jälkeen. Helpon säilytyksen lisäksi todistuksen tarkastelu onnistuu tarvittaessa missä tahansa.

HUOLETTOMUUTTA VUODESTA TOISEEN

Nokikaverin nuohouspalvelun avulla sinun ei tarvitse muistaa, milloin on seuraavan nuohouksen aika. Me muistutamme sinua nuohouksen lähestyessä ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan ajan kätevästi verkosta tai puhelimitse. Nokikaveri tekee asumisesta turvallisempaa ja huolettomampaa vuodesta toiseen.

VASTUU ON NOKIKAVERIN HARTEILLA

Kaikki meistä kaipaavat välillä helppoutta ja vaivattomuutta arkeen. Tavoitteenamme on keventää nuohouksen tuomaa taakkaa ja hoitaa koko prosessi puolestasi – kätevästi ja yksinkertaisesti. Ajan varaaminen onnistuu verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla eikä sinulta vaadita muuta. Me kannamme vastuun.

NUOHOUS PYHÄJÄRVI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Tuomas Pohjois-Pohjanmaalta

Tuomas
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.