NOKIKAVERI

Nuohous Raahe

Nuohooja tervehtimässä asiakasta ennen nuohousta.

Luotettavaa ja ammattitaitoista nuohousta Raahessa

Vuonna 2019 tapahtui merkittävä muutos nuohouslaissa. Muutoksen myötä pelastuslaitokset eivät enää vastaa nuohouspalvelujen järjestämisestä, vaan vastuu siirtyi asukkaille. Vuosittaisista nuohouksista huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää, sillä vakuutusyhtiö ei korvaa mahdollisten tulipalojen aiheuttamia vahinkoja, mikäli kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ei nuohota lain edellyttämällä tavalla.

Nokikaveri haluaa helpottaa asukkaiden vastuuta hoitamalla tulisijojen ja savuhormien säännöllisen nuohouksen. Palvelumme avulla kotisi pysyy turvallisena vuodesta toiseen.

NUOHOUS RAAHE

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista nuohoojaa Raahen alueelta? Ei huolta, Nokikaveri tarjoaa asiantuntevaa nuohouspalvelua niin kotitalouksille, mökeille kuin taloyhtiöillekin. Kokenut nuohoojatiimimme takaa siistin ja toiveidesi mukaisen nuohouksen.

ASIANTUNTEVAA NUOHOUSPALVELUA

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista nuohouspalvelua. Erinomainen asiakaskokemus on tärkein tavoitteemme ja pyrimmekin ylittämään odotuksesi kerta toisensa jälkeen.

NUOHOUSTODISTUS DIGITAALISESSA MUODOSSA

Haluamme helpottaa arkeasi ja siksi toimitamme nuohoustodistuksen digitaalisessa muodossa. Näin dokumentin säilyttäminen onnistuu helposti ja voit tarkastella sitä missä ja milloin vain. Saat todistuksen sähköpostitse nuohouksen jälkeen.

IRTAIMISTOVAKUUTUS NUOHOUKSEN AJAKSI

Irtaimistostasi ja tavaroistasi huolehtiminen on meille tärkeää. Noudatamme äärimmäistä varovaisuutta ja olemme hankkineet kaiken varalta irtaimistovakuutuksen nuohouksen ajaksi. Älä siis huoli, vaikka et olisi paikalla nuohouksen aikana.

HELPPOA JA SUJUVAA NUOHOUSTA

Haluamme tehdä nuohouksesta mahdollisimman vaivatonta. Voit varata ajan helposti verkosta tai ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla – sen jälkeen kaikki on meidän vastuullamme ja huolehdimme vuosittaiset nuohoukset puolestasi. Toivottavasti näemme pian!

NUOHOUS RAAHE

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Hermanni Pohjois-Pohjanmaalta

Hermanni
Nuohooja

Nuohooja Tuomas Pohjois-Pohjanmaalta

Tuomas
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.