NOKIKAVERI

Nuohous Vaala

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Järjestelmällistä ja siistiä nuohousta Vaalassa

Vuodesta 2019 vastuu nuohouspalveluiden järjestämisestä on ollut asukkailla, mikä tarkoittaa, että asukkaiden on omatoimisesti huolehdittava kiinteistönsä tulisijojen ja savuhormien asianmukaisesta kunnosta. Nuohouksen laiminlyönti altistaa tulipalon riskille eikä vakuutus tällöin kata mahdollisia vahinkoja.

Nuohouksesta huolehtiminen voi kuitenkin tuntua työläältä ja siksi Nokikaveri saapuu apuun – nuohouspalvelumme avulla kiinteistösi on turvallinen vuodesta toiseen.

NUOHOUS VAALA

Nokikaveri nuohoaa kohteen kuin kohteen koko Vaalan alueella – olipa sitten kyse omakotitalosta, kesämökistä, taloyhtiöstä tai yrityksestä, me hoidamme! Missionamme on tehdä nuohouksesta vaivatonta ja hoitaa puolestasi kaikki – ajan varaamisesta siistiin nuohoukseen. Meidän kanssamme homma sujuu turvallisesti ja luotettavasti toiveitasi kuunnellen.

AMMATTITAIDOLLA JA TURVALLISESTI

Meille turvallisuus ja luotettavuus ovat tärkeitä tekijöitä ja tiimimme on täynnä rautaisia nuohousalan ammattilaisia. Työn laatu on meille kunnia-asia ja suoritamme jokaisen nuohouksen noudattaen tarkkoja laatukriteereitä palvellen sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

SÄHKÖINEN NUOHOUSTODISTUS PYSYY TALLESSA

Kateissa olevat tärkeät paperit, kuulostaako tutulta? Nokikaverin nuohoustodistuksen kanssa voit unohtaa katoamistemput, sillä todistus lähetetään suoraan sähköpostiisi. Helpon säilytyksen lisäksi dokumenttia on kätevä tarkastella paikasta riippumatta.

PAIKALLINEN NUOHOOJASI

Nokikaveri on luottonuohoojasi Vaalassa. Meillä työskentelee useita Vaalan alueella pitkään nuohonneita ammattilaisia, jotka tarjoavat nuohousta turvallisesti, edullisesti ja luotettavasti. Me haluamme olla helposti saavutettavissa ja sinua lähellä.

SINUN ARKEESI SUUNNITELTU

Nokikaverin nuohouspalvelu on suunniteltu arkeesi sopivaksi. Helppo ja nopea ajanvaraus verkosta tai ottamalla yhteyttä sekä vuosittaiset muistutukset takaavat nuohouksen sujuvuuden – me ilmoitamme sinulle, kun nuohousaikasi lähestyy.

NUOHOUS VAALA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Hermanni Pohjois-Pohjanmaalta

Hermanni
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.