NOKIKAVERI

Nuohous Pohjois-Savo

Pohjois-Savon maakunnan rajat Suomen kartalla

NUOHOUS POHJOIS-SAVO

Paikkakunnat, joissa toimimme:

Laajennamme nuohousta Lapin alueella myöhemmin – pysy kuulolla!

Huomio-ikoni

NUOHOUS POHJOIS-SAVO

Kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa nuohoojaa Pohjois-Savosta, käänny Nokikaverin puoleen! Olemme apunasi kaikenlaisissa nuohouksissa ja haluamme pitää kotisi, kesämökkisi tai yrityksesi turvallisena. Meidän kanssamme nuohous hoituu huoletta –  teemme työmme ammattitaidolla ja jätämme kohteen siistiin kuntoon nuohouksen jälkeen.

TEHOKASTA JA TURVALLISTA PALVELUA VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Nuohoamme Pohjois-Savossa kaikenmoiset kohteet vuosien kokemuksella. Meidän kanssamme voit olla huoletta, sillä hoidamme työt aina tehokkaasti, turvallisuutta unohtamatta. Me huolehdimme nuohouksesta vankalla kokemuksella – isosta tiimistämme löytyy tarvittaessa osaaja myös haastavampiin nuohouksiin.

DIGITAALINEN NUOHOUSTODISTUS ON ARJEN HELPOTTAJA

Säännöllistä nuohousta edellyttävät niin vakuutusyhtiö, pelastusviranomaiset kuin laki, ja tarvittaessa edellisen nuohouksen ajankohta on voitava esittää nuohoustodistuksella. Nokikaverin digitaalinen nuohoustodistus on helppo ja vaivaton tapa todistuksen säilyttämiseen ja tarvittaessa eteenpäin välittämiseen.

AVOIMUUTTA, AMMATTITAITOA JA ASIAKASLÄHTÖISYYTTÄ

Panostamme paitsi nuohoojiemme vankkaan ammattitaitoon, myös erinomaiseen asiakaskokemukseen. Palvelemme sinua aina luottamuksella tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Vaalimme aktiivista yhteydenpitoa, sillä avoin kommunikaatio on meille hyvää palvelua. Ammattitaitoiset nuohoojamme saapuvat ajallaan ja hoitavat työnsä tunnollisesti asiakkaan tyytyväisyydestä huolehtien.

NOKIKAVERI ON AINA APUNASI POHJOIS-SAVOSSA

Tavoitteenamme on tarjota parasta nuohouspalvelua juuri sinua varten! Ota yhteyttä ja varaa aika kätevästi verkossa – me huolehdimme kaikesta muusta. Nuohous ei ole vain ammattimme, se on myös intohimomme. Kiitos, kun valitset Nokikaverin nuohouspalvelut Pohjois-Savossa!

KANTA-HÄME

Nuohoojat käytettävissäsi

Antti
Nuohousyksikön esihenkilö

Tampere

Jani
Nuohooja

Ylöjärvi

Jarno
Nuohooja

Tampere

Toni
Nuohooja

Tampere

Jan
Nuohooja

Valkeakoski

Juuso
Nuohooja

Tampere

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.