NOKIKAVERI

Nuohous Leppävirta

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Ammattitaitoista ja siistiä nuohousta Leppävirralla

Nuohouslain muututtua vuonna 2019 pelastuslaitoksilta poistui velvoite alueensa nuohouspalvelujen järjestämisestä ja nykyään tulisijojen ja savuhormien säännöllisen nuohouksen suorittaminen sekä niiden turvallisen käyttökunnon varmistaminen on asukkaan tehtävä. Mikäli tulipalo syttyy eikä nuohousta ole tehty ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa vahinkoja.

Nokikaverin avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia vuosittaisen nuohouksen muistamisesta, sillä me hoidamme sen puolestasi tehden kiinteistöstä turvallisen ja huolettoman tilan.

NUOHOUS LEPPÄVIRTA

Mikäli kaipailet nuohoojaa Leppävirralle, on Nokikaveri täydellinen valinta! Meidän kauttamme saat huolellisen ja täsmällisen nuohouspalvelun toiveidesi pohjalta. Suoritamme nuohouksia niin omakotitaloihin, kesämökkeihin kuin yrityskiinteistöihin.

SITÄ SAA, MITÄ TILAA

Nokikaveri tarjoaa aina ammattitaitoista ja luotettavaa nuohousta sinun tarpeisiisi perustuen. Oli haaveissa kertanuohous tai vuosittainen palvelu, me hoidamme asian aina aikataulussa. Nuohoamme täsmällisesti ja siististi kerrasta toiseen.

VÄHEMMÄN PAPEREITA, ENEMMÄN HYÖTYÄ

Koska papereita kertyy kaikkialta, olemme Nokikaverilla päättäneet, että toimitamme nuohouksesta saatavan todistuksen digitaalisena. Nuohouksen jälkeen lähetettävää dokumenttia on helppo säilyttää ja tarkastella.

NUOHOUSPROSESSI, JOKA EI VIE AIKAA

Tyytyväinen asiakas on Nokikaverin tärkein tavoite ja siksi olemme panostaneet siihen monella osa-alueella. Nuohousprosessimme on luotu vaivattomaksi ja ketteräksi ja toimintamme mahdollisimman läpinäkyväksi, minkä ansiosta tiedät aina, missä mennään.

NOKIKAVERI MUISTAA PUOLESTASI

Tuntuuko nuohouksen muistaminen raskaalta? Nokikaverilla on ratkaisu. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia nuohouksen ajankohdasta, sillä me ilmoitamme sen sinulle. Pääset varaamaan ajan kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse – ja näin lainmukainen velvollisuus on jälleen hoidettu.

NUOHOUS LEPPÄVIRTA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Juuso Etelä-Savosta

Juuso
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.