NOKIKAVERI

Nuohous Merikarvia

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Asiantuntevat nuohoojat Merikarvialla

Velvollisuus savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä nuohouksesta siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille vuonna 2019, kun nuohouslakia uudistettiin. Mikäli nuohousta on laiminlyöty ja kiinteistössä syttyy tulipalo, ei vakuutusyhtiö korvaa syntyneitä vaurioita.

Koska arjen keskellä riittää muistettavaa, Nokikaveri haluaa helpottaa vastuutasi ja varmistaa, että kiinteistösi tulisijat ja savuhormit nuohotaan säännöllisesti niiden turvallisen käyttökunnon takaamiseksi. Me tuomme mukanamme puhtauden ja huolettomuuden.

NUOHOUS MERIKARVIA

Nokikaveri tarjoaa turvallista ja luotettavaa nuohousta Merikarvian alueella! Koski tarpeesi kodin, kesämökin tai yrityksen taloyhtiön nuohousta, kokeneet nuohoojamme suorittavat työn siististi ja tarkasti. Nokikaverin kanssa nuohous on vaivatonta!

HOMMAT HOIDETAAN AINA SOVITUSTI

Nokikaverin kanssa et joudu stressaamaan turhasta – me suoritamme nuohouksen huolellisesti ja moitteettomasti, ottaen aina huomioon yksilölliset toiveesi. Panostamme erinomaiseen palveluun, sillä asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Nokikaverin kanssa voit luottaa siihen, että asiat sujuvat sovitusti.

HELPPO SÄILYTYS, KÄTEVÄ TARKASTELU

Sähköinen nuohoustodistus? Kyllä, kiitos! Lähettämäämme sähköistä dokumenttia on kätevä säilyttää ja tarkastella juuri silloin, kun sitä tarvitset. Ei enää hukkuvia papereita!

TURVALLISUUTTA JA HELPPOUTTA NUOHOUSPALVELULLA

Meinasiko vuosittainen nuohouskerta unohtua jälleen? Nokikaverin nuohouspalvelun avulla murheesi jäävät historiaan, sillä me huolehdimme tulisijojesi nuohouksesta vuosi toisensa perään. Kun kerran tilaat palvelumme, saat meiltä vuosittain muistutuksen ajan varaamisesta nuohousajankohdan lähestyessä. Helppoa ja turvallista! 

VARAA AIKA, ME HOIDAMME MUUN

Tavoitteenamme on ollut luoda prosessi, joka on sinulle mahdollisimman vaivaton. Kätevän nettiajanvarauksen jälkeen ei muistettavanasi ole enää mitään, sillä me otamme kaiken hoitaaksemme. Vaihtoehtoisesti voit varata nuohouksen soittamalla tai sähköpostitse. Nokikaverilla nuohousta tehdään aina koko sydämellä.

NUOHOUS MERIKARVIA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Janne Satakunnasta

Janne
Nuohooja

Matti
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.