NOKIKAVERI

Nuohous Pori

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Perusteellista nuohousta Porissa

Vuodesta 2019 eteenpäin nuohouspalvelujen järjestämisvastuu on ollut asukkailla. Mikäli tulisijoja ei nuohota ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa mahdollisesta tulipalosta seuranneita vahinkoja.

Jotta lain vaatima säännöllinen nuohous ei pääse unohtumaan, on Nokikaveri apunasi. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse huolehtia nuohouksen muistamisesta – ei tänään eikä ensi vuonna.

NUOHOUS PORI

Nokikaveri on loistava valinta, kun etsit nuohoojaa Porista! Nuohoamme huolella erilaiset kohteet niiden haastavuudesta riippumatta – oli sitten kyseessä omakotitalon nuohous, mökin nuohous, taloyhtiön nuohous tai yrityksen nuohous. Kokeneesta tiimistämme löytyy monipuolista ja pätevää osaamista juuri sinun tarpeisiisi.

SINÄ TILAAT, ME TOIMITAMME

Nokikaveri on luonut nuohouspalvelun, joka vastaa tarpeisiisi. Oli mielessäsi kertanuohous tai vuosittainen palvelu, me hoidamme asian. Nuohoamme täsmällisesti, siististi ja asiantuntemuksella kiinteistösi turvallisuudesta huolehtien.

PAPERIKAAOS? EI ENÄÄ!

Olemme Nokikaverilla huomanneet, että nuohouksesta saatava todistus kannattaa toimittaa sähköisenä. Kätevä sähköinen dokumentti pysyy tallessa, säästää luontoa ja on tarkasteltavissa kaikkialla – paperikaaos ja hukkuvat tositteet ovat historiaa.

SIISTEYS EDELLÄ

Vaikka nuohous on sotkuista puuhaa, me pidämme huolen, että kohteet jäävät yhtä siistiin kuntoon kuin ennen nuohousta. Nuohoojamme hoitavat työnsä puhtaudesta ja irtaimistostasi huolehtien.

SINULLE SUUNNITELTU

Tuoko nuohouksen muistaminen ja siitä huolehtiminen arkeesi stressiä? Ei enää pitkään. Kun olet varannut nuohouksen helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä, vastuu siirtyy kokonaan meidän harteillemme. Palvelumme on suunniteltu sinua ja turvallisuuttasi varten.

NUOHOUS PORI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Janne Satakunnasta

Janne
Nuohooja

Matti
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.