NOKIKAVERI

Nuohous Järvenpää

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Joustavaa nuohouspalvelua Järvenpäässä

Vuonna 2019 nuohouspalvelujen järjestämisvastuu siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille, mutta nuohouksen merkitys säilyi entisellään – laiminlyödessään nuohousta asukas altistaa itsensä riskille, sillä tulipalon sattuessa vakuutus ei kata mahdollisia vahinkoja.

Kiireisessä arjessa nuohouksesta huolehtiminen voi kuitenkin tuntua raskaalta, ja siksi Nokikaveri saapuu apuun huolehtimalla tulisijojen ja savuhormien asianmukaisesta kunnossapidosta. Nokikaverin palveluita hyödyntämällä nautit turvallisesta asumisesta vuodesta toiseen.

NUOHOUS JÄRVENPÄÄ

Etsitkö nuohoojaa Järvenpäässä? Kyllä hoituu! Nokikaveri tarjoaa nuohousta monipuolisesti erilaisille kohteille koko Järvenpään alueella: omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, taloyhtiöt ja yritykset. Tavoitteenamme on keventää nuohouksen tuomaa lisätyötä ja hoitaa prosessi puolestasi. Nuohoamme turvallisesti ja siististi toiveidesi pohjalta.

KOKEMUS KANTAA

Turvallisuus ja suunnitelmallisuus ovat keskeisiä elementtejä kaikessa toiminnassamme, sillä haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa kokeneet nuohoojamme ovatkin erinomaisia.

NUOHOUKSESTA TODISTUS SÄHKÖISENÄ

Onko kateissa oleva nuohoustodistus tuttu tapaus? Nokikaverilla katoamistemput on unohdettu, sillä me toimitamme nuohoustodistuksen suoraan sähköpostiisi. Ei enää ylimääräisiä katoavia papereita, vaan helppoutta arjen keskelle! Kätevän säilytyksen lisäksi todistuksen vaivaton tarkastelu onnistuu paikasta riippumatta.

ARJEN HELPOTTAJA

Arki on usein täynnä velvollisuuksia, joten jo yhden velvollisuuden poistuminen on suuri helpotus. Nokikaverin nuohouspalvelun avulla vuosittaisen savuhormien ja tulisijojen nuohouksen muistaminen on vain kaukainen muisto, sillä me huolehdimme siitä puolestasi.

NOKIKAVERI KANTAA VASTUUN

Jokainen meistä kaipaa välillä helpompia ratkaisuja. Nokikaverin palvelu on suunniteltu arjen helpottajaksi. Ajanvaraus onnistuu verkossa, soittamalla tai sähköpostilla eikä sinulta vaadita muuta – ei edes vuoden päästä, sillä me ilmoitamme, kun nuohous lähestyy. Me otamme vastuun harteillemme.

NUOHOUS JÄRVENPÄÄ

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Esa Uudeltamaalta

Esa
Nuohooja

Nuohooja Joni Uudeltamaalta

Joni
Nuohooja

Jesper
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.