NOKIKAVERI

Nuohous Kirkkonummi

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Nokikaveri apunasi Kirkkonummella

Nuohouslain uudistuksen myötä vuodesta 2019 eteenpäin kiinteistöjen savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä nuohouksesta huolehtiminen on ollut asukkaan vastuulla.

Arjen kiireiden keskellä Nokikaveri haluaa olla apunasi ja taata kiinteistösi turvallisuuden muistamalla vuosittaisen nuohouksen puolestasi. Meidän kanssamme teet elämisestä huoletonta ja puhdasta vuosi toisensa jälkeen.

NUOHOUS KIRKKONUMMI

Nuohousapua Kirkkonummelle? Nokikaveri hoitaa nuohoustarpeesi enemmän kuin mielellään – koski se kodin, mökin tai vaikkapa yrityskiinteistön savupiippua. Monipuolisesta tiimistämme löytyy kaikenlaisiin nuohouksiin osaava ja paikallinen tekijä, joka hoitaa työnsä luotettavasti ja siististi.

TOIMIVAA PALVELUA, LAADUKASTA NUOHOUSTA

Asiakkaan eli sinun tarpeisiisi vastaaminen on toimintamme lähtökohta. Haluamme, että voit kerta toisensa jälkeen olla tyytyväinen saamaasi palveluun sekä nuohouksen laatuun. Siksi toiveesi ja tarpeesi ovat meille tärkeitä.

NUOHOUSTODISTUS, JOTA ET HUKKAA

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös sähköinen nuohoustodistus, joka pysyy tallessa. Lähetämme dokumentin nuohouksen jälkeen suoraan sähköpostiisi, josta tarkastelet sitä vaivattomasti, mistäpäin maailmaa tahansa.

PAIKALLISUUS ON SUURI ARVOMME

Me haluamme olla aina helposti saavutettavissa ja siksi nuohoamme ympäri Suomen, myös Kirkkonummella. Paikalliset ja osaavat nuohoojamme tuntevat asuinalueesi ja hoitavat nuohouksen luotettavasti. Teemme työmme aina tarkkaa siisteyttä ja varovaisuutta noudattaen eikä nuohouksen korkeasta tasosta jousteta.

YKSI MURHE VÄHEMMÄN

Nokikaverin nuohouspalvelun avulla säännöllisen nuohouksen ajankohdan murehtiminen on enää pelkkä kaukainen muisto! Me helpotamme arkeasi ja teemme nuohouksesta sinulle miellyttävää. Ajan varaamisen jälkeen Nokikaveri on palveluksessasi eikä sinun tarvitse tehdä muuta – me otamme sinuun yhteyttä. Varaa nuohous helposti verkosta tai ota yhteyttä.

NUOHOUS KIRKKONUMMI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Esa Uudeltamaalta

Esa
Nuohooja

Nuohooja Michael Uudeltamaalta

Michael
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.