NOKIKAVERI

Nuohous Lohja

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Lohjan laadukas ja luotettava nuohouspalvelu

Vuodesta 2019 lähtien kiinteistön savuhormien ja tulisijojen säännöllisen nuohouksen varmistaminen on ollut asukkaan harteilla. Tämä nuohouslain uudistus lisäsi merkittävästi yksityishenkilöiden vastuuta, jota Nokikaveri haluaa keventää.

Meidän nuohouspalvelumme avulla vuosittaisen nuohouksen ajankohta ei pääse unohtumaan, sillä mikäli nuohousta ei suoriteta ajallaan, ei vakuutusyhtiöllä ole korvausvelvollisuutta mahdollisista tulipalovahingoista. Meidän kanssamme kiinteistösi on turvallinen ja puhdas vuodesta toiseen.

NUOHOUS LOHJA

Nokikaveri nuohoaa ammattitaidolla niin kotien, kesämökkien kuin yrityskiinteistöjen savupiiput – missä päin Lohjaa tahansa. Tiimistämme löytyy myös vaativampiin nuohouksiin osaava tekijä, joka hoitaa työnsä aina täsmällisesti ja siististi.

HUOLETTOMUUS, TURVALLISUUS JA PUHTAUS

Kaikki alkaa asiakkaan tarpeista. Palvelumme on suunniteltu niin, että se helpottaa arkeasi ja tekee asumisestasi huoletonta, turvallista ja puhdasta. Me haluamme, että voit muistella nuohousta lämmöllä vuodesta toiseen.

KÄTEVÄÄ ALUSTA LOPPUUN

Meille on tärkeää, että nuohousprosessi on sinulle alusta loppuun mahdollisimman kätevä ja siksi olemme päättäneet ottaa käyttöön sähköisen nuohoustodistuksen. Saat viranomaisten vaatiman dokumentin nuohouksen jälkeen sähköpostiisi, jossa se pysyy tallessa ja on helposti saatavilla tarpeen vaatiessa.

SINUA LÄHELLÄ

Haluamme, että nuohouksemme on helposti saavutettavissa ja siksi nuohoojamme nuohoavat paikallisesti ja sinua lähellä. Kokeneet työntekijämme nuohoavat aina siististi ja tehokkaasti – laadusta ja lopputuloksesta tinkimättä.

TURVALLINEN KIINTEISTÖ VUODESTA TOISEEN

Vaivaton ja luotettava nuohous on täyttä totta, kun pyydät Nokikaverin apuusi. Varaa aika helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä. Halutessasi pidämme huolen nuohouksistasi vuodesta toiseen pitäen kiinteistösi turvallisena. Nokikaverin nuohouspalvelu helpottaa arkeasi.

NUOHOUS LOHJA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Michael Uudeltamaalta

Michael
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.