NOKIKAVERI

Nuohous Loviisa

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Täsmällistä ja siistiä nuohousta Loviisassa

Vuonna 2019 voimaan astuneen nuohouslain myötä pelastuslaitosten velvollisuus järjestää nuohouspalvelut alueellaan poistui. Nyt asukkaat ovat itse vastuussa kiinteistönsä savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä nuohouksesta.

Nokikaveri on täällä helpottamassa nuohoukseen liittyvää vastuuta. Meillä on pitkä kokemus alalta ja vankka asiantuntemus erilaisten tulisijojen ja savuhormien nuohouksesta. Tarjoamme kattavaa nuohouspalvelua, joka varmistaa kiinteistösi savuhormien ja tulisijojen turvallisuuden.

NUOHOUS LOVIISA

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa nuohoojaa Loviisan alueella? Älä etsi enempää! Nokikaveri on täällä palvelemassa sinua. Tarjoamme kattavat nuohouspalvelut niin omakotitaloille, kesämökeille kuin yrityksillekin. Kokeneet nuohoojamme suorittavat nuohouksen aina huolellisesti ja tarkasti noudattaen alan määräyksiä ja standardeja. Nokikaverin kanssa sinulle jää aikaa keskittyä muihin asioihin kuin nuohoukseen!

KOKENUT NUOHOOJA ASIAKKAAN EHDOILLA

Meillä on erittäin laaja kokemus alalta ja korkea ammattitaito. Luotamme vahvasti siihen, että osaaminen ja kokemus näkyvät laadukkaana palveluna – asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia. Siksi olemme päättäneet panostaa erityisesti niihin kolmeen asiaan, joissa asiakkaat useimmiten kaipaavat parannusta – siisteyteen, aikataulutukseen sekä yhteydenpitoon.

DIGITAALISET NUOHOUSTODISTUKSET

Vakuutusyhtiösi vaatii nuohoustodistusta? Meillä on kätevä ratkaisu! Koska velvollisuuksia on paljon, anna meidän kantaa osa vastuusta – tarjoamme asiakkaillemme modernin ratkaisun. Saat nuohoustodistuksen digitaalisena suoraan sähköpostiisi nuohouksen jälkeen, mikä helpottaa dokumentin säilyttämistä ja mahdollistaa sen vaivattoman tarkastelun missä ja milloin tahansa.

NUOHOUS AINA AJALLAAN JA LAADUKKAASTI

Meillä kustannuksia ei tarvitse arvuutella, vaan kerromme sinulle hinnan etukäteen. Ei yllätyksiä, vaan läpinäkyvyyttä ja rehellisyyttä. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista nuohouspalvelua, jota täyttää vakuutusyhtiöiden asettamat vaatimukset.

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Olemme täällä sinua varten ja haluamme tarjota vain parasta. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa itselle sopiva nuohous helposti verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse – me huolehdimme lopusta. Nuohous ei ole vain ammattimme, se on intohimomme. Kiitos, kun valitset meidät!

NUOHOUS LOVIISA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Joni Uudeltamaalta

Joni
Nuohooja

Nuohooja Sami Kymenlaaksosta

Sami
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.