NOKIKAVERI

Nuohous Porvoo

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Sujuvaa ja siistiä nuohousta Porvoossa

Vuonna 2019 voimaan astunut nuohousuudistus siirsi vastuun nuohouspalveluiden järjestämisestä pelastuslaitoksilta asukkaille. Asukkaan on nyt varmistettava, että savuhormit ja tulisijat nuohotaan säännöllisesti pelastuslain edellyttämällä tavalla.

Nokikaveri auttaa sinua nuohouksen järjestämisessä ja varmistaa kotisi turvallisuuden. Ammattitaitoiset nuohoojamme huolehtivat kiinteistösi savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä ja asianmukaisesta nuohouksesta.

NUOHOUS PORVOO

Nokikaveri palvelee sinua kaikissa nuohoustarpeissa Porvoon alueella! Meille on tärkeää tarjota huolellinen ja siisti nuohouspalvelu niin omakotitaloille, kesämökeille kuin taloyhtiöillekin. Kun annat nuohouksen Nokikaverin hoidettavaksi, saat itse keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Ammattilaisemme tekevät työnsä luotettavasti ja saapuvat paikalle ajallaan.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS YKKÖSENÄ

Nokikaverilla yhdistyvät kokemus ja intohimo huippulaadukkaaseen palveluun. Meille asiakkaiden tyytyväisyys on ykkösasia, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Valitsemalla meidät voit olla varma, että kotisi on turvassa. Asiantuntijamme hoitavat työnsä aina huolellisesti ja ammattitaidolla.

KÄTEVYYTTÄ SÄHKÖISESTI

Nuohouksesta näytöksi jäävän nuohoustodistuksen vastaanottaminen, säilyttäminen ja tarkastelu on Nokikaverilla tehty helpoksi. Lähetämme asiakkaillemme todistuksen digitaalisessa muodossa, jolloin sen löytäminen on helppoa tarvittaessa.

VÄHEMMÄN MUISTETTAVAA

Ei enää nuohouksen unohtelua! Nokikaveri tekee nuohouksesta helppoa ja vaivatonta. Me huolehdimme kaikesta alusta loppuun:

NUOHOUSPROSESSI, JOKA TOIMII

Kaikki meistä arvostavat ajoittain helppoutta ja vaivattomuutta. Siksi Nokikaverin tavoitteena on keventää nuohoukseen liittyviä velvollisuuksia ja huolehtia koko prosessista puolestasi. Kun olet varannut ajan verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse, ei sinun tarvitse enää murehtia – me kannamme vastuun muusta.

NUOHOUS PORVOO

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Joni Uudeltamaalta

Joni
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.