NOKIKAVERI

Nuohous Sipoo

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Täsmällinen ja osaava nuohooja Sipoon alueella

Kun nuohouslaki muuttui vuonna 2019, poistui pelastuslaitoksien vastuu huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan, mikä tarkoittaa velvollisuuden siirtymistä asukkaille. Jos kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ei ole nuohottu ajallaan mahdollisen tulipalon syttyessä, vakuutusyhtiö ei korvaa palon aiheuttamia vaurioita.

Nokikaverin tavoitteena on ottaa vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta. Meidän avullamme sinun ei tarvitse huolehtia nuohouksen muistamisesta – ja kotonasi on turvallista vuodesta toiseen.

NUOHOUS SIPOO

Tarvitsetko luotettavan nuohoojan Sipoon alueella? Olet oikeassa paikassa! Nokikaveri tarjoaa ammattitaitoista nuohouspalvelua niin kotitalojen, kesämökkien kuin yrityksien tarpeisiin. Kokeneet nuohoojamme hoitavat nuohouksen kuin nuohouksen täsmällisesti ja siististi toiveitasi kuunnellen.

LUOTETTAVAA JA AMMATTITAITOISTA PALVELUA

Luotettavan palvelun ja erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Tyytyväisyytesi on onnistumisemme mittari emmekä tavoittele vähempää kuin odotuksiesi ylittämistä palvelun laadun suhteen.

DIGITAALISELLA NUOHOUSTODISTUKSELLA VAIVATTOMUUTTA

Haluamme helpottaa paperikaaostasi, joten meiltä saat nuohouksesta kätevän digitaalisen todistuksen. Todistus lähetetään sähköpostiisi heti nuohouksen jälkeen ja sen tarkastelu on helppoa silloin, kun sitä tarvitset.

IRTAIMISTOSI ON TURVATTU

Noudatamme nuohouksen aikana äärimmäistä varovaisuutta, minkä lisäksi vakuutamme irtaimistosi nuohouksen ajaksi. Ei siis syytä huoleen, vaikka et olisi paikalla nuohouksen aikana.

VAIVATONTA NUOHOUSTA

Nokikaveri on luonut nuohousprosessista sinulle mahdollisimman vaivattoman ja meidän kanssamme asiat hoituvat sovitusti. Voit varata ajan helposti verkosta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia – kaikki muu on meidän harteillamme. Mukavaa, että valitset meidät nuohoustarpeisiisi!

NUOHOUS SIPOO

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Joni Uudeltamaalta

Joni
Nuohooja

Nuohooja Esa Uudeltamaalta

Esa
Nuohooja

Jesper
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.