NOKIKAVERI

Nuohous Siuntio

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Ammattitaitoiset nuohoojat löydät Siuntiosta

Vuonna 2019 nuohouslainsäädäntö muuttui merkittävästi, kun pelastuslaitosten vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi asukkaille. Kiinteistön savuhormien ja tulisijojen säännöllinen nuohous on edelleen äärimmäisen tärkeää, koska vakuutus ei kata tulipalon aiheuttamia vahinkoja, mikäli nuohousta laiminlyödään.

Nokikaveri on päättänyt ottaa tulisijojen ja savuhormien asianmukaisen hoidon harteilleen helpottaen samalla asukkaiden taakkaa. Turvallinen koti ja Nokikaveri sopivat yhteen.

NUOHOUS SIUNTIO

Nuohousta Siuntiossa? Kyllä vaan! Kotitalo, mökki tai taloyhtiö – Nokikaveri nuohoaa ilolla ja kokemuksella kaikenlaiset kohteet. Kun kaipaat luotettavaa ja siistiä nuohousta, kutsu Nokikaveri luoksesi.

SINUN TOIVEIDESI MUKAAN SUUNNITELTU NUOHOUS

Nokikaverille on ensiarvoisen tärkeää tarjota korkeatasoista palvelua. Suoritamme nuohoukset tarkasti ja siististi, aina huomioiden sinun tarpeesi ja toiveesi. Kokeneet nuohoojamme toimivat monenlaisissa kohteissa Siuntiossa.

NUOHOUSTODISTUKSEN HELPPO SÄILYTYS JA TARKASTELU

Helpottaaksemme nuohoustodistuksen säilyttämistä lähetämme sen digitaalisena. Tämä mahdollistaa myös todistuksen vaivattoman tarkastelun. Digitaalinen todistus lähetetään sähköpostiisi nuohouksen jälkeen.

TYÖN LAATU JA ASIAKASTYYTYVÄISYYS ETUSIJALLA

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meillä keskiössä. Tavoitteenamme on tarjota erinomaista palvelua ja asiakaskokemus, jota muistelet lämmöllä. Voit luottaa siihen, että Nokikaverin kanssa asiat sujuvat suunnitellusti.

SUJUVAA JA YKSINKERTAISTA

Nokikaverin kanssa asiat sujuvat mutkattomasti. Olemme panostaneet siihen, että koko prosessi olisi sinulle mahdollisimman vaivaton alusta asti. Ajan varaaminen onnistuu helposti verkossa, soittamalla tai sähköpostilla – tämän jälkeen kaikki on meidän vastuullamme. Nuohous on meille intohimo, jota teemme täydellä sydämellä.

NUOHOUS SIUNTIO

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Michael Uudeltamaalta

Michael
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.