NOKIKAVERI

Nuohous Tuusula

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Tuusulassa nuohoustoiveesi käyvät toteen

Vuonna 2019 nuohouslaissa tapahtui suuri muutos, kun vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille. Säännöllisen nuohouksen tärkeys ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, sillä vakuutus ei kata tulipalon aiheuttamia vahinkoja, jos nuohousta laiminlyödään.

Nokikaveri astuu esiin ottamalla vastuun tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta, helpottaen samalla asukkaiden taakkaa. Tuomme turvallisuutta kotiisi vuodesta toiseen.

NUOHOUS TUUSULA

Kuuleeko Tuusula? Nokikaverin luotettava nuohouspalvelu täällä! Koski tarpeesi sitten minkä tahansa rakennuksen savupiippua, kokeneet nuohoojamme hoitavat homman täsmällisesti ja siististi. Kun kutsut Nokikaverin luoksesi, ei sinun tarvitse murehtia. Tilaa nuohous omakotitaloon, kesämökille tai taloyhtiöön – me hoidamme!

NUOHOUKSEN ILOA

Nokikaverille huippulaadukkaan palvelun tarjoaminen on ykkösasia. Kuuntelemme toiveitasi ja pidämme sinut ajan tasalla alusta loppuun. Haluamme, että nuohous on sinulle ilo, ei taakka.

DIGITAALINEN TODISTUS ARJEN HELPOTTAJANA

Nokikaveri tarjoaa sinulle sähköpostiin lähetettävän digitaalisen nuohoustodistuksen, jonka säilyttäminen ja tarkastelu on kätevää – niin kotona kuin tien päällä. Ei enää hukassa olevia papereita!

SIISTEYTTÄ JA HUOLELLISUUTTA

Huolettaako omaisuutesi tila nuohouksen aikana? Huoli pois! Noudatamme työskennellessämme erityistä varovaisuutta ja pidämme paikat siistinä. Sen lisäksi omaisuuttasi suojelee irtaimistovakuutuksemme.

HELPPO AJANVARAUS

Nokikaverilla nuohouksen varaaminen on helppoa ja kivaa. Ajan varaaminen onnistuu verkossa, soittamalla tai sähköpostilla eikä sen jälkeen vastuullasi ole enää mitään, sillä me otamme kopin kaikesta muusta.

NUOHOUS TUUSULA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Esa Uudeltamaalta

Esa
Nuohooja

Nuohooja Joni Uudeltamaalta

Joni
Nuohooja

Jesper
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.