NOKIKAVERI

Nuohous Vihti

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Luotettavaa ja asiakaslähtöistä nuohousta Vihdissä

Vuonna 2019 nuohouspalvelujen organisoimisvastuu siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille, mutta nuohouksen tärkeys ei poistunut mihinkään – mikäli nuohousta laiminlyödään ja asunnossa syttyy tulipalo, ei vakuutus hyvitä tuhoja.

Kiireisen arjen keskellä nuohouksesta huolehtiminen voi kuitenkin tuntua raskaalta ja siksi Nokikaveri on päättänyt ottaa tulisijojen ja savuhormien asianmukaisen hoidon harteilleen. Kun käännyt Nokikaverin puoleen, nautit turvallisesta asumisesta vuosi toisensa jälkeen.

NUOHOUS VIHTI

Nuohousta Vihdin alueella? Nokikaveri hoitaa homman! Me haluamme keventää nuohouksen tuomaa kuormaa ja nuohoamme niin kodit, mökit kuin yritysrakennukset. Kaivatessasi turvallista ja siistiä nuohouspalvelua, on Nokikaveri valintasi.

TURVALLISUUS JA SUUNNITELMALLISUUS

Kaikessa tekemisessämme korostuu turvallisuus, harkinta ja suunnitelmallisuus, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Meillä etusijalla ovat korkeatasoinen palvelu ja hyvä asiakaskokemus, johon kokeneet nuohoojamme panostavat. 

NUOHOUSTODISTUS KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIISI

Nuohouksen jälkeen saat meiltä nuohoustodistuksen sähköpostiisi. Ei enää hukkuvia papereita, vaan helppoa ja kätevää säilytystä! Myös todistuksen vaivaton tarkastelu onnistuu sähköisen version ansiosta tarvittaessa nopeasti paikasta riippumatta.

ME HUOLEHDIMME

Arjessa riittää muistettavaa, joten yksikin velvollisuus vähemmän on jo voitto. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia vuosittain suoritettavasta savuhormien ja tulisijojen nuohouksesta, sillä me muistamme sen ajallaan puolestasi. Nokikaverin nuohouspalvelua kuvastavat turvallisuus ja vaivattomuus!

YKSINKERTAINEN JA MUTKATON PALVELU

Kun kaipaat mutkatonta nuohousta, käänny meidän puoleemme. Nokikaverin missiona on palvelu, jonka käyttäminen hoituu käden käänteessä. Helppo ajanvaraus onnistuu verkossa, soittamalla tai sähköpostilla eikä sinun tarvitse tehdä muuta. Me kannamme vastuun ja nuohoamme suurella intohimolla.

NUOHOUS VIHTI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Michael Uudeltamaalta

Michael
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.