NOKIKAVERI

Nuohous Loimaa

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Loimaalla laadukasta nuohousta – siisteyttä unohtamatta

Tulisijojen ja savuhormien säännöllinen nuohous sekä niiden turvallisen käyttökunnon varmistaminen siirtyi asukkaiden harteille nuohouslain muututtua vuonna 2019. Jos tulipalo syttyy eikä nuohousta ole suoritettu, vakuutusyhtiö ei maksa tulipalon aiheuttamia kuluja.

Nokikaveri haluaa kantaa osan asukkaiden harteille siirtyneestä vastuusta – me huolehdimme vuosittaisen nuohouksen muistamisesta puolestasi.

NUOHOUS LOIMAA

Nokikaveri tarjoaa huolellista ja laajaa nuohouspalvelua Loimaan alueella niin kotitaloihin, kesämökeille kuin yrityskiinteistöihin. Meillä nuohous on aina täsmällisesti ja tehokkaasti suoritettu – siisteyttä unohtamatta.

SUJUVAA JA TOIMIVAA

Jos nuohous on tuntunut aiemmin taakalta, Nokikaverin kanssa se ei ole sitä. Joustava palvelu toteutetaan aina sinun tarpeidesi pohjalta – sujuvasti ja siististi kaikenlaisissa kohteissa Loimaalla.

KÄTEVÄ SÄILYTYS JA TARKASTELU

Nuohouksen jälkeen saapuva nuohoustodistus toimitetaan sinulle sähköpostitse. Digitaalisen dokumentin säilyttäminen helppoa ja sen tarkastelu onnistuu tarvittaessa kaikkialla.

VAALIMME TYYTYVÄISYYTTÄSI

Tyytyväinen asiakas on tärkeimpiä arvojamme. Toimintamme on suunniteltu mahdollisimman läpinäkyväksi ja pidämme sinut aina ajan tasalla tilanteiden muuttuessa. Haluamme, että nuohous on sinulle helppoa ja vaivatonta. Varaa nuohous kätevästi verkossa tai ottamalla yhteyttä.

SAVUPIIPPUSI PARAS YSTÄVÄ

Nuohoojamme ovat asiantuntijoita tulisijojen ja savuhormien puhdistamisen lisäksi myös niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Toimiva konseptimme on rakennettu sekä kertanuohouksiin että vuosittaiseen nuohouspalveluun, jotta voit valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon. Nokikaveri on savupiippusi paras ystävä.

NUOHOUS LOIMAA

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Ansu Varsinais-Suomesta

Ansu
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.