NOKIKAVERI

Nuohous Parainen

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Paraisilla nuohotaan toiveidesi pohjalta

Vuodesta 2019 eteenpäin velvollisuus huolehtia säännöllisen nuohouksen toteutumisesta on ollut asukkailla pelastuslaitosten sijaan. Mikäli tulisijojen nuohousta laiminlyödään, vakuutusyhtiö ei hyvitä mahdollisen tulipalon aiheuttamia vahinkoja.

Lain vaatiman säännöllisen nuohouksen muistaminen voi tuntua haastavalta ja siksi Nokikaveri haluaa auttaa. Me huolehdimme halutessasi nuohouksen muistamisesta – vuodesta toiseen.

NUOHOUS PARAINEN

Kun kaipaat paikallista ja kokenutta nuohoojaa Paraisilla, valitse Nokikaveri! Nuohoamme huolella ja siististi niin kotitalot, kesämökit kuin yrityskiinteistöt. Ammattitaitoisesta tiimistämme löytyy osaamista haastavampiinkin kohteisiin.

PALVELUA, JOKA TOIMII

Tarjotaksemme monipuolista ja kaiken kattavaa palvelua nuohoojamme ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi myös niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme, että sinä voit luottaa meihin ja työmme jälkeen.

LUONTO KIITTÄÄ

Toimitamme nuohouksesta saatavan todistuksen sähköisenä, sillä se pysyy paremmin tallessa, säästää luontoa ja on helposti tarkasteltavissa. Sähköisen todistuksen voit myös halutessasi tulostaa helposti paperiseen muotoon.

ME HOIDAMME KAIKEN

Tilaa nuohous helposti verkosta tai ottamalla yhteyttä – sen jälkeen me hoidamme loput. Otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen seuraavaa vuosittaista nuohousta toivomallasi yhteydenottotavalla ja sovimme ajan nuohoukselle kanssasi. Kaikki on tehty sinulle helpoksi.

SINUA JA TURVALLISUUTTASI AJATELLEN

Palvelumme on rakennettu sinua ja turvallisuuttasi ajatellen. Näimme lakimuutoksen myötä tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle ja Nokikaveri perustettiin alan toiminnan kehittämiseksi, kuitenkin säilyttäen hyväksi todetut toimintatavat. Lopputuloksena saatiin laadukas ja asiakkaan tarpeisiin vastaava nuohouspalvelu.

NUOHOUS PARAINEN

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Ansu Varsinais-Suomesta

Ansu
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.