NOKIKAVERI

Nuohous Tarvasjoki

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Tarvasjoen alueella nuohousta kaikenlaisille kohteille

Nuohouslaissa tapahtui iso muutos vuonna 2019, kun pelastuslaitosten velvoite nuohouspalvelujen järjestämisestä siirrettiin asukkaiden harteille. Jos kiinteistössä syttyy tulipalo eikä savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä nuohouksesta ja niiden turvallisesta käyttökunnosta ole pidetty huolta, ei vakuutus kata syntyneitä vahinkoja.

Tästä syystä Nokikaveri rientää avuksesi ja ottaa osan vastuusta harteilleen. Kun hyödynnät palveluamme, hoituu vuosittaisen nuohouksen muistaminen kätevästi meidän toimestamme – Nokikaveri tekee kiinteistöstäsi turvallisen paikan vuodesta toiseen.

NUOHOUS TARVASJOKI

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta nuohoojaa Tarvasjoelta? Olet tullut oikeaan paikkaan! Me tarjoamme parhaan mahdollisen palvelun pitääksemme kiinteistösi turvallisena. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle huolellisen ja kattavan nuohouspalvelun oli kyseessä sitten omakotitalovapaa-ajan asunto tai taloyhtiö. Sinä voit keskittyä muihin asioihin, kun me huolehdimme nuohouksesta – ammattitaitoiset nuohoojamme saapuvat ajallaan ja hoitavat työnsä aina tunnollisesti ja siisteydestä huolehtien.

LAATUA JA TURVALLISUUTTA

Me nuohoamme rakkaudesta lajiin hoitaen työmme täsmällisesti kiinteistösi turvallisuus etusijalla. Jokainen nuohouskohde on meille yhtä arvokas ja suoritamme nuohouksen aina tarkkoja laatukriteereitä noudattaen. Turvallinen ja huolellinen nuohous on etu sekä sinulle että meille.

VAIVATON SÄILYTYS, VAIVATON TARKASTELU

Olemme Nokikaverilla huomanneet, että tärkeiden papereiden säilyttäminen digitaalisessa muodossa on paras tapa pitää ne tallessa. Siksi saat meiltä digitaalisen nuohoustodistuksen nuohouksen jälkeen. Vaivatonta säilytystä, vaivatonta tarkastelua.

TYYTYVÄISYYS ETUSIJALLA

Kun sinä olet tyytyväinen, olemme mekin. Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvan ja hyvän asiakaskokemuksen, jota voit muistella lämmöllä pitkään. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että kaikki hoidetaan sovitusti.

SUJUVAA PALVELUA VUODESTA TOISEEN

Nokikaveri tarjoaa sinulle nuohouspalvelua, jota toteutetaan suurella sydämellä. Meiltä saat helposti niin kertanuohouksen kuin vuosittaiset käynnit. Varaa aikasi kätevästi verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse vaikka heti – ja Nokikaveri hoitaa kaiken muun vuodesta toiseen.

NUOHOUS TARVASJOKI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Ansu Varsinais-Suomesta

Ansu
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.