NOKIKAVERI

Nuohous Turku

Nuohooja palvelemassa asiakasta

Toiveidesi mukaista nuohousta Turussa

Nuohouslain muututtua vuonna 2019 pelastuslaitosten velvoite huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan poistui. Tulisijojen ja savuhormien säännöllinen nuohous sekä tulisijojen ja savuhormien turvallisen käyttökunnon varmistaminen siirtyi asukkaiden harteille.

Nokikaveri haluaa helpottaa taakkaasi ja kantaa osan vastuusta. Jos tulipalo syttyy eikä kiinteistön savuhormeja ja tulisijoja ole nuohottu ajallaan, vakuutusyhtiö ei korvaa tulipalosta seuranneita vahinkoja. Meidän avullamme sinun ei tarvitse huolehtia vuosittaisen nuohouksen muistamisesta – kotonasi on turvallista vuodesta toiseen.

NUOHOUS TURKU

Nuohooja Turusta? Nokikaveri on erinomainen valinta! Tarjoamme huolellista ja laajaa nuohouspalvelua niin kotitalojen, kesämökkien kuin taloyhtiöidenkin savupiipuille. Me hoidamme nuohouksen täsmällisesti ja tehokkaasti toiveidesi pohjalta – siisteydestä tinkimättä.

NUOHOUSTA SINUN TARPEISIISI

Nokikaverin missiona on tarjota asiantuntevaa nuohousta sinun tarpeidesi pohjalta. Tarvitsit kertanuohouksen tai vuosittaisen palvelun, me hoidamme asian. Nuohoamme täsmällisesti ja siististi kaikenlaisissa kohteissa ympäri Turkua. 

VÄHEMMÄN PAPERIKAAOSTA

Papereita riittää joka lähtöön ja siksi olemme Nokikaverilla päättäneet, että nuohouksesta saatava todistus toimitetaan asiakkaillemme sähköisenä. Heti nuohouksen päätyttyä lähetettävä dokumentti on helppo säilyttää ja sen tarkastelu onnistuu vaivattomasti kaikkialla.

ASIAKKAIDEN TYYTYVÄISYYS PRIORITEETTINA

Tyytyväinen asiakas ja Nokikaveri sopivat yhteen. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeä arvo ja olemme panostaneet siihen monella osa-alueella. Haluamme pitää toimintamme mahdollisimman läpinäkyvänä ja informoimme sinua aina tilanteiden muuttuessa.

KUN KAIPAAT HELPPOUTTA

Tuntuuko nuohous taakalta? Ei enää kauaa. Nokikaverin nuohouksen tilaat helposti ja vaivattomasti verkossa, tai ottamalla yhteyttä jo tänään – me hoidamme kaiken muun.

NUOHOUS TURKU

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Ansu Varsinais-Suomesta

Ansu
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.