NOKIKAVERI

Nuohous Uusikaupunki

Nuohooja tervehtimässä asiakasta ennen nuohousta.

Siistiä ja luotettavaa nuohousta Uudenkaupungin alueella

Vuonna 2019 voimaan astunut nuohousuudistus toi mukanaan merkittävän muutoksen: vastuu nuohouspalvelujen järjestämisestä siirtyi pelastuslaitoksilta asukkaille. Asukkaan on varmistettava, että savuhormit ja tulisijat nuohotaan säännöllisesti pelastuslain edellyttämällä tavalla.

Nokikaveri tarjoaa helpotusta nuohouksen järjestämiseen. Ammattitaitoiset nuohoojamme huolehtivat kiinteistösi savuhormien ja tulisijojen säännöllisestä ja asianmukaisesta nuohouksesta, jotta voit olla varma kotisi turvallisuudesta.

NUOHOUS UUSIKAUPUNKI

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista nuohouspalvelua Uudenkaupungin alueella? Nokikaveri on paras valinta sinulle! Tarjoamme asiantuntevaa ja tehokasta nuohousta niin kotitalouksille, mökeille kuin taloyhtiöillekin.

Kokeneet nuohoojamme suorittavat nuohoukset aina huolellisesti ja tarkasti, noudattaen alan viimeisimpiä standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. Käytössämme on modernit työkalut ja laitteet, joiden avulla takaamme siistin ja tehokkaan nuohouksen.

NUOHOUSPALVELU, JOKA YLITTÄÄ ODOTUKSESI

Nokikaveri tarjoaa sinulle odotuksesi ylittävää nuohouspalvelua, joka takaa kotisi turvallisuuden. Kokeneet ja ammattitaitoiset nuohoojamme suorittavat kaikki työt huolellisesti ja tarkasti, noudattaen alan viimeisimpiä standardeja ja turvallisuusmääräyksiä.

NUOHOUSTODISTUS KÄTEVÄSTI SÄHKÖPOSTIIN

Haluamme tehdä elämästäsi helpompaa ja mukavampaa. Siksi toimitamme nuohoustodistuksen sinulle digitaalisessa muodossa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia paperisen todistuksen säilyttämisestä tai etsimisestä, vaan voit tarkastella sitä missä ja milloin vain.

IRTAIMISTOVAKUUTUS TARJOAA LISÄTURVAA

Kotisi turvallisuus ja mielenrauhasi ovat meille etusijalla. Ymmärrämme, että nuohous voi aiheuttaa huolta irtaimistostasi ja tavaroistasi. Siksi teemme kaikkemme varmistaaksemme, että ne pysyvät vahingoittumattomina nuohouksen aikana.

NUOHOUS HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Me Nokikaverilla haluamme tehdä nuohouksesta mahdollisimman stressittömän kokemuksen sinulle. Varaa aika helposti verkosta tai ota meihin yhteyttä. Sen jälkeen voit huoletta jättää nuohousten muistamisen meille. Muistutamme sinua sovittuna aikana ja varmistamme, että kaikki on kunnossa.

NUOHOUS UUSIKAUPUNKI

Nuohoojat alueellasi

Nuohooja Ansu Varsinais-Suomesta

Ansu
Nuohooja

Mikä on Nokikaveri?

Nokikaveri on valtakunnallinen nuohouspalvelu, joka työllistää alueellasi pitkään toimineita nuohoojia. Tavoitteenamme on mahdollistaa helppo ja luotettava nuohouspalvelu – oli kyseessä kotitalous, mökki tai yritys.

Kiinnostuksemme nuohousalaan heräsi nuohouslain uudistuttua vuonna 2019. Näimme tarpeen uudenlaiselle nuohouspalvelulle huomatessamme, ettei lakimuutoksen myötä tarvittaviin muutoksiin oltu vielä ryhdytty. Nokikaveri perustettiin ajatukselle, että alan toimintaa tulisi kehittää ja rakentaa uudestaan nykyisen lainsäädännön pohjalta kehittäen uutta, mutta säilyttäen hyväksi todetut ja toimivat toimintatavat. Lopputuloksena saatiin siisti, laadukas, edullinen ja asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaava nuohouspalvelu.

Tarjotaksemme kokonaisvaltaista palvelua Nokikaverit ovat asiantuntijoita savuhormien ja tulisijojen puhdistamisen lisäksi niiden käytössä ja koko asunnon ilmanvaihdossa. Haluamme tehdä suomalaisesta asumisesta puhdasta, turvallista ja ennen kaikkea huoletonta.